Rezultatul analizei dianostic in managementul organizatiei

Trimisa la data: 2010-09-10
Materia: Management
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_To
Lucrare de licenta despre Rezultatul analizei dianostic in managementul organizatiei
Termenul diagnostic, este preluat din medicina, definind rezultatul unei examinari a unui pacient, identificarea unei anumite boli.Metoda diagnosticarii este tot atat de importanta in conducerea activitatilor social-economice cum este si in medicina. Un diagnostic bun sta la baza deciziilor eficiente.

In cazul diagnosticarii unei societati comerciale se urmareste gasirea unor remedii, precum si prescrierea unui tratament adecvat. Diagnosticul presupune, deci, studierea starii pacientului, determinarea cauzelor, cat si prescrierea masurilor de remediere corespunzatoare. Diagnosticul va permite cunoasterea situatiei societatii comerciale in conditiile influentelor exterioare, orientandu-i comportamentul in functie de volumul si natura acestora.Ca si in medicina diagnosticul constata slabiciuni, propune remedii, dar lasa "pacientul" sa actioneze.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rezultatul analizei dianostic in managementul organizatiei

Cuprins


Introducere..............3

Capitolul I. Locul si importanta analizei diagnostic in managementul organizatiei............5

Capitolul II. Bazele teoretice ale analizei diagnostic.......15

Capitolul III Prezentarea generala a societatii........27

Capitolul IV. Diagnosticarea SC "Dosoftei" SA..........34

Capitolul V. Identificarea pe domenii de activitate a punctelor forte, a celor slabe si a cauzelor care le genereaza.........93

Concluzii..........99

Bibliografie.......102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rezultatul analizei dianostic in managementul organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.