Riscul in procesul creditarii

Trimisa la data: 2010-05-17
Materia: Finante-Banci
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Madalina_L
Lucrare de licenta despre Riscul in procesul creditarii
Structura financiara a intreprinderii reflecta compozitia capitalurilor acesteia. Capitalurile intreprinderii pot fi proprii si imprumutate, cu mentiunea ca primele provin, in special, prin autofinantarea si aportul asociatilor, proprietarilor sau actionarilor, in timp ce ultimele isi au izvorul in credite pe termen scurt, mediu si lung.

Capitalurile proprii, impreuna cu fondurile imprumutate pe termen mediu si lung alcatuiesc capitalul permanent. Stabilirea unei structuri financiare este o decizie ce tine de politica financiara. Este, in primul rand, vorba de a decide cum trebuie facuta repartizarea finantarii intre creditele pe termen scurt si capitalurile permanente.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Riscul in procesul creditarii

Cuprins

Capitolul I. Finantarea inreprinderii.........3

Capitolul II. Creditul bancar.........7

Capitolul III. Riscul in activitatea de creditare...........24

Capitolul IV. Studiu de caz.........37

Anexe..........52

Capitolul V. Concluzii........73

Bibliografie..........76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Riscul in procesul creditarii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.