Riscurile generate de mediul de munca

Trimisa la data: 2009-09-08
Materia: Resurse Umane
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paul_Vo
Lucrare de licenta despre Riscurile generate de mediul de munca
Arsurile electrice se produc datorita arcului electric care poate aparea la la diferite situatii de scurtcircuitare accidentala, inlocuirea sigurantelor pe un circuit defect, deconectarea unor separatoare sub sarcina, un contact imperfect in instalatii etc, cand omul se afla in apropierea locului producerii arcului electric.Incendiile se pot produce in incaperile in care sunt depozitate materiale inflamabile intr-o cantitate primejdioasa, in apropierea instalatiilor electrice care se incalzesc peste o anumita limita sau a aparatelor electrice cu arcuri electrice deschise.

Exploziile pot aparea in camerele in care sunt depozitate materiale explozive in cantitate mare si in care se afla si instalatii electrice care se incalzesc peste o anumita limita sau echipamente (aparate) cu arcuri electrice deschise.In comparatie cu electrocutarile si arsurile electrice numarul de accidente datorate incendiilor si exploziilor produse de instalatii sau echipamente electrice este mai mic.In consecinta putem spune ca Riscul de natura electrica este pericolul posibil al curentului electric de a afecta securitatea persoanei (persoanelor) prin electrocutare sau prin efectul termic al arcului electric.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Riscurile generate de mediul de munca

Lucrare de licenta despre Riscurile generate de mediul de munca
Cuprins

Capitolul I. Riscuri............................3
1.1 Clasficarea instalatiilor electrice................3
1.2 Expuneri profesionale in instalatiile electrice si energetice.....5

Capitolul II. Accidente datorate curentului electric.................8
2.1 Descrierea riscurilor de natura electrica............8
2.2 Actiunea curentilor electrici asupra omului.................9
9
Capitolul III. Impactul retelelor electrice asupra mediului........................................11
3.1 Descrierea riscurilor de natura electrica...................13
3.2 Actiunea curentilor electrici asupra omului.....................20

Capitolul IV. Statistici si prognoze...........................22
Munca depusa pentru eliminarea afectiunilor musculare in Europa (Fisa informativa).....................23
Perspectiva cercetarilor in ceea ce priveste Siguranta si Sanatatea Ocupationala; Necesitati si prioritati in statele membre ale Uniunii Europene (fisa informativa).................................24

Concluzii......................................................79

Bibliografie....................................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Riscurile generate de mediul de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.