Rochie de ocazie - proiectare si finisare

Trimisa la data: 2009-08-11
Materia: Arte
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Rochie de ocazie - proiectare si finisare
Ata sintetica - Este produsa din fire sintetice pure, sau in amestec cu fire naturale. Aceasta ata este utilizata la coaserea imbracamintei din tesaturi si tricoturi de natura sintetica sau in amestec cu alte fibre.
De asemenea ata sintetica mai poate si intrebuintata la coaserea articolelor din blanuri. Alegerea atei de cusut sa imbracaminte, se face avandu-se in vedere produsul de confectionat, materialele folosite la confectionare si culoarea materialelor utilizate.

In general, la alegerea atei de cusut vor si respectate urmatoarele tehnice:ata folosita pentru confectionare trebuie sa corespunda ca rezistenta cu materialul de baza si auxiliar ale produsului confectionat. Un fir de ata cu rezistenta redusa duce la degradarea vestimentului inainte de vreme prin ruperea cusaturi.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rochie de ocazie - proiectare si finisare

Lucrare de licenta despre Rochie de ocazie - proiectare si finisare
Cuprins

Etapa I Descrierea produsului - Generalitati ..............2
Etapa II Alegerea materialului..............................6
Etapa III Proiectarea produsului clasic....................11
Etapa IV Transformarea tiparului clasic in model ..........14
Etapa V Adaosurile folosite ..............................15
Etapa VI Unelte si utilaje folosite la confectionarea produsului......16
Etapa VII Pregatirea materialelor pentru croit .............25
Etapa VIII Incadrarea sabloanelor pe material ..............27
Etapa IX Procesul tehnologic de confectionare a produsului............29
Etapa X Finisarea produsului ..............................30
Etapa XI Norme generale de protectie a muncii si P.S.I......32
Etapa XII Reclama produsului ...............................36

Bibliografie..........................37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rochie de ocazie - proiectare si finisare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.