Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare

Trimisa la data: 2010-09-12
Materia: Istorie
Pagini: 90
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Adina_P
Lucrare de licenta despre Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare
Consiliul European special de la Dublin, din aprilie 1990, a dezbatut problema reunificarii germane si s-a decis ca deschiderea conferintelor interguvernamentale sa se desfasoare la 14 si 15 decembrie 1990. Aceeasi luna iulie avea sa atraga privirile intregii comunitati europene asupra Romaniei, unde intre 13 si 15 iunie au avut loc incidente extrem de grave intre manifestantii adunati in Piata Universitatii si mineri.

Se realizeaza aceste pararele intre procesul extreme de riguros al constructie europene si mediul romanesc pentru a avea, asa cum am subliniat anterior, o imagine de ansamblu asupra evolutiei pe care au presupus-o cei 16 ani de la prabusirea comunismului in Romania. Acest tip de abordare surprinde in esenta sa intrega framatare a mediului institutional romanesc, fapt real ce a condus la tot ceea ce numim acum generic rolul Romaniei in contextul dezvoltarii continue a continentului European.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare

Lucrare de licenta despre Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare
Cuprins

Introducere Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare.........3

Capitolul I Stadiul actual al dezvoltarii economice a Romaniei.......10

Capitolul II Regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov............16

Capitolul III Regiunea nord - est a Romaniei.............31

Capitolul IV Regiunea vest a Romaniei....................43

Capitolul V Regiunea sud-vest a Romaniei............51

Capitolul VI Regiunea de dezvoltare sud.............57

Capitolul VII Regiunea de dezvoltare sud-est........64

Capitolul VIII Sprijinirea dezvoltarii echilibrate a tuturor regiunilor tarii...............74

Bibliografie..............88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul Romaniei intr-o Europa in dezvoltare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • e foarte buna lucrarea! multumesc!

    mirela | 2012-05-09 09:01:55
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.