Rolul bilantului contabil la SC Eltrix SRL

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Contabilitate
Pagini: 164
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nina_F
Lucrare de licenta despre Rolul bilantului contabil la SC Eltrix SRL
Din punct de vedere istoric in practica si doctrina contabila s-au confruntat si se confrunta inca multe teorii ale bilantului contabil, unele bazate pe scopul atribuit acestuia (teorii moniste, dualiste, multiple), altele bazate pe continutul economic si ordonarea datelor in bilant (pentru calculul averii, pentru calculul rezultatului intreprinderii, pentru calculul lichiditatii activelor si exigibilitatii pasivului, pentru furnizarea informatiei necesare fundamentarii deciziei, etc.), iar altele bazate pe metode de evaluare (cu un singur pret de evaluare sau cu mai multe preturi de evaluare).

Bilantul contabil a patruns in lumea teoriei si practicii economice ca un model de sintetizare in expresie baneasca, la un moment dat, a relatiilor de echilibru dintre activele si pasivele patrimoniale. Privit in totalitatea si structuralitatea sa bilantul este denumit generic bilantul patrimoniului sau contul general al patrimoniului. Reflectarea echilibrului dintre activele patrimoniale si pasivele patrimoniale este functia patrimoniala a bilantului chiar daca in decursul timpului s-au conturat diverse functii ale acestuia si s-au conceput diverse variante de modele bilantiere care s-au cristalizat in diverse teorii ale bilantului contabil unele dintre ele ridicate la rangul de teorii ale contabilitatii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul bilantului contabil la SC Eltrix SRL

Cuprins

Capitolul I.
1.1. Definitia si rolul bilantului in cadrul contabilitatii......................5
1.2. Continutul si structura bilantului contabil......................5
1.3. Evaluarea patrimoniului la inchiderea exercitiului reflectata in bilantul contabil......................8
1.4. Felurile si functiile bilantului contabil......................32
1.5. Feorii privind bilantul......................35

Capitolul II.
2.1. Principii de intocmire a bilantului contabil......................42
2.2 Lucrari pregatitoare intocmirii bilantului contabil......................44
2.3. Redactarea bilantului contabil......................76

Capitolul III.
3.1. Prezentarea generala a societatii......................88
3.2. Specificarea situatiilor financiare analizate......................88
3.3. Analiza pe baza bilantului contabil......................89
3.4. Analiza rentabilitatii prin intocmirea tabelului SIG......................95
3.5. Analiza eficientei activitatii......................111

Anexe......................129

Bibliografie......................163

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul bilantului contabil la SC Eltrix SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.