Rolul impozitelor directe la formarea societatii comerciale

Trimisa la data: 2010-07-28
Materia: Economie
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_Bu
Lucrare de licenta despre Rolul impozitelor directe la formarea societatii comerciale
In perioada postbelica are loc o crestere absoluta si relativa a incasarilor din impozite. Cresterea absoluta a incasarilor din impozite a fost determinata de cresterea numarului de contribuabili, de extinderea bazei de impunere si de majorarea cotelor de impozit. Cresterea relativa a incasarilor din impozite este reflectata de partea din produsul intern brut mobilizata la dispozitia statului prin intermediul impozitelor si taxelor.

Al doilea rol este rolul de interventie in economie sub forma de parghie financiara, care prin impozite urmareste orientarea si corectarea mecanismelor pietei, stimularea sau franarea unor activitati, cresterea sau reducerea consumului unui anumit produs, de stimulare sau de ingradire a relatiilor economice cu exteriorul.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul impozitelor directe la formarea societatii comerciale

Lucrare de licenta despre Rolul impozitelor directe la formarea societatii comerciale
Cuprins

Capitolul I Impozitele in economia contemporana................3

Capitolul II Impozite directe varsate la bugetul administratiei centrale de stat..............25

Capitolul III Contributia impozitelor directe la formarea veniturilor bugetului de stat..............70

Concluzii....................108

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul impozitelor directe la formarea societatii comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.