Rolul mass mediei in mobilizarea publica

Trimisa la data: 2010-05-28
Materia: Jurnalism
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_D
Lucrare de licenta despre Rolul mass mediei in mobilizarea publica
Publicitatea politica este usor de programat si paginat, spre deosebire de alte evenimente politice, care au durate imprevizibile, se desfasoara in momente neconvinabile, au continut adeseori neclar, mesajele publicitare, in schimb, sunt predate la timp, au durata sau dimensiuni precise, nu intarzie productia si nu afecteaza grijile de programe sau precise, sumarele stabile ale institutiei mass-media;

Publicitatea politica este opusa principiilor spatiilor public, bazat pe rationalitate, dezbatere, analiza lucida, ea valoreaza afectivitatea, imaginile socante, impresii trecatoare si pulsiuni de moment ale maselor. Publicitatea vinde o imagine atragatoare a unui om si a ideilor sale. Dar este rareori informativa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul mass mediei in mobilizarea publica

Lucrare de licenta despre Rolul mass mediei in mobilizarea publica
Cuprins

Introducere.......................2

I. Mass - media -instrument de mobilizare a opiniei publice
I.1 Aspecte istorice . De la spatiu public la opinia publica..........5
I.2 Perspectiva retorica si publicitara..................9
I.3 Influienta mesajului politic asupra opiniei publice...........20

II. Mass-media mijloc de dezinformare a opiniei publice II.1 Aspecte istorice ale fenomenului dezinformarii.................35
II.2 Patogenii fenomenului dezinformarii in presa....................43
II.3 Simbolistica mitului politic in formarea opiniei publice........60

Incheiere..........................79
Bibliografie.......................83
Anexe..............................85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul mass mediei in mobilizarea publica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.