Rolul mixului promotional in cadrul firmei

Trimisa la data: 2010-02-24
Materia: Economie
Pagini: 113
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_T
Lucrare de licenta despre Rolul mixului promotional in cadrul firmei
Munca reprezinta un factor de productie activ si dinamizator. Ea detine in mod exclusiv capacitatea de a pune in functiune ceilalti factori de productie si de a determina transformarea lor in bunuri economice. Daca munca nu ar actiona asupra lor, ceilalti factori de productie ar ramane inerti.Actiunea specifica a muncii, in forme concrete determinate, explica succesiunea transformarilor prin care trec factorii introdusi in procesul de productie pana la obtinerea bunurilor economice programate sa rezulte din procesul respectiv.

Dimensiunea cantitativa a factorului "munca" se refera la volumul de munca de o anumita natura prestat intr-un proces de productie dat. Acest volum poate fi cuantificat prin numarul de unitati de timp de munca prestate, prin numarul de ore de munca sau de locuri de munca aferente unei anumite cantitati de produse, prin numarul de lucratori sau de ore-om de munca prestate in conditii de productie date.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul mixului promotional in cadrul firmei

Cuprins

Capitolul I Ce este marketingul-mix...........4

Capitolul II Distributia...........26

Capitolul III Organizarea sondajului si interpretarea rezultatelor............43

Capitolul IV Concluzii si directii de actiune ca urmare a cercetarii intreprinse...........71

Bibliografie..........111

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul mixului promotional in cadrul firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.