Rolul si functiile managerului in intreprindere

Trimisa la data: 2012-01-26
Materia: Management
Pagini: 82
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: slavik89
Lucrare de licenta despre Rolul si functiile managerului in intreprindere
Procesul de trecere de la economia centralizata la economia de piata a generat transformari considerabile in toate domeniile de activitate economica, inclusiv in sfera manageriala. Restructurarea si dezvoltarea sistemului economic este puternic influentata de posibilitatile oferite de management. Necesitatea obiectiva de implementare a managementului este determinata si de faptul ca acesta constituie mecanismul principal de mentinere a unui caracter adecvat al intregii activitati economice, in concordanta cu procesele care decurg pe piata.

Actualitatea si gradul de cercetare a temei.Evolutia intreprinderilor moldovenesti din ultimii ani indica tot mai evident faptul ca activitatea manageriala trebuie sa fie orientata catre client si catre schimbare. In contextul globalizarii economice si, implicit, al dezvoltarii mediului concurential, procesul managerial se releva a fi de o complexitate deosebita la toate nivelele. Prin urmare, devine strict necesara cautarea celor mai adecvate metode care sa asigure desfasurarea activitatii intreprinderilor in conditii de competitivitate si profitabilitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul si functiile managerului in intreprindere

Lucrare de licenta despre Rolul si functiile managerului in intreprindere
Cuprins

Introducere...................3

Capitolul I. Aspecte teoretice ale rolului si functiilor managerului in cadrul intreprinderii........7
1.1. Geneza si delimitarea notiunii de functie manageriala.......7
1.2. Importanta si rolul managerului.................33

Capitolul II. Organizarea activitatii de management in cadrul S.C. " Luceafarul de Seara " S.R.L............38
2.1. Evaluarea activitatii de management in cadrul intreprinderilor din Republica Moldova.............38
2.2. Evolutia si domeniul de activitate a S.C. "Luceafarul de Seara" S.R.L...............44

Capitolul III. Alternative strategice de perfectionare si eficientizare a activitatii managerului in cadrul S.C. " Luceafarul de Seara " S.R.L.......................64
3.1.Rolul si directiile evaluarii si promovarii managerului in cadrul
S.C. " Luceafarul de Seara " S.R.L............64
3.2. Specificul si importanta practica a perfectionarii managerului la S.C " Luceafarul de Seara "S.R.L..............66

Bibliografie...............82


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul si functiile managerului in intreprindere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • Mda .. e bunicica .. ce sa zic

    Sabin | 2012-01-30 19:14:22
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.