Rolul sistemelor informatice in intocmirea analizei financiare

Trimisa la data: 2010-02-25
Materia: Finante-Banci
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_B
Lucrare de licenta despre Rolul sistemelor informatice in intocmirea analizei financiare
Scopul analizei financiare, privita ca si activitate, este de stabilire a diagnosticului financiar al firmei, cand sunt identificate punctele tari si punctele slabe ale gestiunii financiare. Pe baza acestui diagnostic are loc elaborarea unei noi strategii de mentinere si dezvoltare in mediul concurential.

In sens general, scopul analizei financiare consta in oferirea de informatii financiare participantilor la activitatea economica , atat celor din interiorul firmei, cat si celor interesati din afara acesteia.
In cazul in care problema diagnosticului este pusa din perspectiva interiorului firmei, analiza financiara se adreseaza conducatorilor, actionarilor sau salariatilor. Obiectivul urmarit in acest caz, este de a detecta eventualele situatii de dezechilibru financiar pentru adoptarea unor noi decizii de gestionare a intreprinderii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rolul sistemelor informatice in intocmirea analizei financiare

Cuprins


Introducere............3

Capitolul I Analiza situatiei financiare a firmei - bazele teoretice........5

Capitolul II Sisteme informatice in sprijinul managementului financiar...........25

Capitolul III Model de subsistem informatic pentru argumentarea deciziei financiare in cadrul firmei..........50


Capitolul IV Utilizarea modelului informatic creat, in analizarea situatiei financiare a firmei S.C. FARES S.A.....65

Concluzii si propuneri.........96

Bibliografie..........99


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rolul sistemelor informatice in intocmirea analizei financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.