Rutarea datelor in retele ip

Trimisa la data: 2010-09-21
Materia: Informatica
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paul_Ma
Lucrare de licenta despre Rutarea datelor in retele ip
Puntea interconecteaza retele ce utilizeaza tehnici de transmisie diferite si/sau metode de control al accesului la mediu diferite, pe baza mecanismului "memoreaza-si-retransmite" (store-and-forward). Puntea conecteaza doua sau mai multe retele la nivelul de control al accesului la mediu (MAC - Medium Access Control), care este un subnivel ce face parte din nivelul Legaturii de Date, din stiva de protocoale OSI. Ea asigura o conectare rapida si ieftina pentru platforme de calcul cu constructie si arhitectura asemanatoare. Puntea partitioneaza reteaua, fizic si logic, echilibrand astfel traficul intre segmentele separate. O punte de filtrare elimina traficul non-local, marind performantele din fiecare segment.

Puntile pot fi cu trecere (conecteaza retele cu nivele MAC identice, asigurand reformatarea electrica a semnalelor si retransmiterea cadrelor, filtrarea cadrelor si administrarea cozilor de cadre) sau cu conversie (conecteaza retele cu nivele MAC diferite, facand conversia inceputului
si sfarsitului cadrelor receptionate). Puntile pot fi conectate local, direct (IEEE 802.1D), folosind aceeasi structura de adrese in cele doua retele, chiar daca au MAC-uri diferite sau pot fi conectate la distanta (IEEE 802.1G), printr-un mediu de interconectare (linie T1, Frame Relay, etc.).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Rutarea datelor in retele ip

Cuprins

Capitolul I. Retele de calculatoare - notiuni generale...............3
1. Conceptul de retea................................3
2. Evolutia retelelor................................4
3. Organizatiile de standardizare.............................5
4. Tipuri de retele de calculatoare............................6
5. Bazele lucrului in retele de calculatoare........................8

Capitolul II. Arhitectura retelelor de calculatoare...................13

Capitolul III. Protocoale si algoritmi de rutare.......................28
1. Modelul de referinta OSI....................................34
2. Protocolul TCP/IP............................39
3. Rutarea datelor............................47

Capitolul IV. Securitatea retelelor. Optiunea firewall...............................................54

Capitolul V. Studiu de caz: Routerul D-LINK DI-707P.............................................58

Anexe..............................................59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Rutarea datelor in retele ip". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.