SC Dacoda SRL - Expeditii si transporturi rutiere de marfuri - prezentare generala

Trimisa la data: 2010-06-28
Materia: Economie
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_B
Lucrare de licenta despre SC Dacoda SRL - Expeditii si transporturi rutiere de marfuri - prezentae generala
Licentele de transport si de executie se elibereaza pe baza caietelor de sarcini. Caietul de sarcini este documentul obligatoriu, care contine conditiile pe care operatorul de transport trebuie sa le indeplineasca, pentru efectuarea unui transport de calitate, in conditii de siguranta a circulatiei si protectie a mediului. Dupa depunerea cererii tip si a angajamentului scris la Oficiul Rutier Central, operatorul de transport primeste licenta sau licentele corespunzatoare, care ii dau dreptul sa efectueze categoriile si tipurile de transport pentru care a optat.

Licenta de transport se intocmeste intr-un singur exemplar original si in atatea exemplare de serviciu ( copii ) , corespunzatoare numarului de filiale, sucursale, puncte de lucru, etc., pe care operatorul le are in functie. Licenta de transport se atribuie pentru o perioada de 5 ani si este valabila in conditiile vizarii ei anuale de catre Oficiul Rutier Central. Licenta de transport este documentul nominal al operatorului de transport si nu este transmisibila. Licenta de transport si caietul de sarcini in original se pastreaza de catre operatorul de transport la sediul sau.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre SC Dacoda SRL - Expeditii si transporturi rutiere de marfuri - prezentare generala

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea Firmei s.c.DACODA SRL........................3

Capitolul II. Descriere SRL - societate comerciala cu raspundere limitata........................4

Capitolul III. Date de identificare........................14

Capitolul IV. Organizarea transportului rutier: norme tehnice, comerciale, juridice (interne si internationale).........................15

Capitolul V. Legi si reglementari specifice transportului rutier........................18

Capitolul VI. Organigrama Dacoda BU........................25

Capitolul VII. ROI Dacoda - Regulament de Ordine Interna sc Dacoda Srl........................26

Capitolul VIII. Fise Posturi........................32

Capitolul IX. Studiu de eficienta economica pentru transportul produselor Oriflame........................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "SC Dacoda SRL - Expeditii si transporturi rutiere de marfuri - prezentare generala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.