SC REAL HYPERMARKET BRASOV - Analiza satisfactiei in munca

Trimisa la data: 2016-10-08
Materia: Resurse Umane
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: lia20
Prezenta lucrare face obiectul analizei satisfactiei in munca in cadrul SC Real Hipermarket Romania Brasov SRL.

Studiul meu se bazeaza pe o cercetare a ceea ce inseamna motivarea si satisfactia personalului iar instrumentul meu de lucru este analiza unui chestionar aplicat angajatilor firmei SC REAL HYPERMARKET ROMANIA BRASOV SRL

Data fiind complexitatea firmei, analiza satisfactiei personalului se realizeaza cu ajutorul acestui chestionar amplu, in componenta caruia sunt inclusi factori de satisfactie si anume: atitudinea fata de firma SC Real Hipermarket SRL, recompensele, conditiile de munca si relatia sef/subaltern.
Chestionarul este aplicat pe un esantion de 50 de persoane, alese aleatoriu toti fiind angajati ai firmei SC REAL HYPERMARKET ROMANIA BRASOV SRL pe anumite posturi, datele fiind prelucrate in programul SPSS.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre SC REAL HYPERMARKET BRASOV - Analiza satisfactiei in munca

In capitolul II am prezentat aspecte generale ale firmei, am analizat mediul intern si mediul extern pentru a vedea pozitia hipermarketului pe piata, care sunt concurentii, care sunt furnizorii si relatiile care se stabilesc intre ei. De asemenea am facut o analiza SWOT care sa ma ajute la formarea de strategii in cadrul firmei SC REAL HYPERMARKET ROMANIA BRASOV SRL. Ulterior am prezentat formele de salarizare, conditiile de munca, remunerarea si conflictele de munca pe care le intalnim cel mai des la locul de munca.

Capitolul III contine analiza satisfactiei in munca si cuprinde prezentarea principiilor teoretice ale metodei utilizate si anume definitia satisfactei, relatia dintre motivatie si satisfactie, modele explicative ale satisfactiei in munca, factorii care influenteaza satisfactia, importanta satisfactiei angajatilor, care sunt pasii efectuarii studiului si criteriile de determinare a satisfactiei angajatilor in cadrul firmei analizate, dar si aplicare a chestionarului in cadrul firmei si reprezentarea grafica a raspunsurilor.

Capitolul IV apartine concluziilor si propunerilor referitoare la aceasta tema.

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "SC REAL HYPERMARKET BRASOV - Analiza satisfactiei in munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.