Sanatatea si securitatea in munca

Trimisa la data: 2013-08-09
Materia: Drept
Pagini: 101
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: olg24rac
Lucrare de licenta despre Sanatatea si securitatea in munca
Prin parcurgerea prezentei lucrari se impune o precizare necesara modificarii legislative din domeniul dreptului muncii, astfel, tema lucrarii a fost aleasa intr-o perioada relativ scurta de la aparitia noului cod al muncii, motiv pentru care am continuat dezbaterea ei cu explicatiile si modificarile necesare, avind in vedere ca in noul cod al muncii, republicat , legiuitorul a adus modificari si sistemului de securitate si sanatate in munca.

O tema cu pregnanta tenta sociala, daca avem in vedere ca nucleu il constituie sanatatea individului-lucrator, la locul de munca.Pe parcursul temei se va constata amanuntita analiza a cadrului legislativ comunitar, care prin integrarea Romaniei in Uniunea Europeana,"a fortat", daca putem spune asa, intr-un mod neagresiv, mana legiuitorului roman de a-si alinia legislatia la normele in vigoare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sanatatea si securitatea in munca

Cuprins


Introducere.......3

Capitolul I Demers introductiv asupra muncii.......4

Capitolul al II- lea Conceptul de sanatatea si securitatea in munca............17

Capitolul al III -lea - Reglementarea securitatii si sanatatii in munca in dreptul intern, european si international........22

Capitolul al IV -lea Sanatatea si securitatea in munca.......33

Capitolul al V -lea Cauze colaterale de protectie a muncii........78

Capitolul al VI -lea Concluzii de lege ferenda.........90
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sanatatea si securitatea in munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • As dorii sa stiu daca a mai fost aceasta tema

    anonim | 2015-12-30 15:35:16
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.