Sarcinilor si zonele de actiune a fundasilor laterali in fotbal

Trimisa la data: 2010-05-13
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_H
Lucrare de licenta despre Sarcinilor si zonele de actiune a fundasilor laterali in fotbal
Cerintele disputei sportive si solicitarea jucatorilor in antrenamente si competitii necesita eforturi intense, atat din partea jucatorilor, cat si a antrenorilor; a jucatorilor in ceea ce priveste aplicarea din punct de vedere tehnic si tactic a mijloacelor utilizate in pregatire, iar din partea antrenorilor de a gasi, a dezvolta acele mijloace care sa corespunda cel mai bine gradului de pregatire a jucatorului de fotbal.

Din totdeauna s-a urmarit perfectionarea jucatorului de fotbal, care sa poate sa realizeze atat faza ofensiva, cat si cea defensiva. Pentru ca intotdeauna cea mai mare satisfactie a acestui joc a fost inscrierea golului, rolul jucatorilor din aparare si in special al fundasilor laterali a capatat mai multe valente in anihilarea rezultatului final al atacului.Perfectionarea continua a apararilor a determinat in mod implicit gasirea de mijloace care sa duca la o buna finalizare a atacului, dar si invers, aparitia de jucatori cu gabarit, calitati motrice (viteza, indemanare, rezistenta, forta) deosebite pe postul de atacant a generat gasirea de mijloace specifice jucatorilor pe postul de fundas lateral.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sarcinilor si zonele de actiune a fundasilor laterali in fotbal

cuprins

Capitolul I Introducere

Capitolul II Fundamentarea teoretico-metodica

Capitolul III Organizarea cercetarii

Capitolul IV Prezentarea, prelucrarea si interpretarea datelor

Capitolul V Concluzii si propuneri

Bibliografie

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sarcinilor si zonele de actiune a fundasilor laterali in fotbal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.