Schema tehnologica si de automatizare a instalatiei frigorifice cu comprimare mecanica

Trimisa la data: 2009-10-14
Materia: Mecanica
Pagini: 45
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_T
Lucrare de licenta despre Schema tehnologica si de automatizare a instalatiei frigorifice cu comprimare mecanica
Prin tema de proiect s-a cerut proiectarea unei instalatii de comprimare mecanica intr-o treapta. Datele dupa care s-au facut calculele sunt urmatoarele: puterea frigorifica: O = 475 KW natura solutiei: etilen glicol temperaturile agentului racit: S1 = 1C ; S2 = - 4C
temperaturile agentului de racire: W1 = 30C ; W2 = 35C
S-au folosit trei agenti frigorifici: amoniac ( NH3 ) si freonii R22 si R134a.

In urma calculului termic a rezultat ca amoniacul ( NH3 ) este agentul frigorific ce indeplineste toate conditiile pentru a putea fi folosit in instalatie. S-au facut calcule pentru alegerea compresoarelor, dimensionarea condensatorului, dimensionarea vaporizatorului precum si dimensionarea si alegerea aparaturii auxiliare rezultand urmatoarele:
compresor 6AW - 100 ( Tehnofrig ) condensator multitubular de amoniac cu S = 91,8 m2 separator de ulei tip SU - 500 subracitor tip SCC - 2,5 ( Frigotehnica ) rezervor de amoniac lichid tip RAL 5000 ( Frigotehnica )

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Schema tehnologica si de automatizare a instalatiei frigorifice cu comprimare mecanica

Cuprins

Memoriu justificativ.......................................3

1. Instalatia frigorifica cu comprimare mecanica de vapori intr-o treapta.......................................4

2. Alegerea compresoarelor.....................................17

3. Dimensionarea condensatorului...................................20

4. Dimensionarea vaporizatorului......................................26

5. Dimensioanrea si alegerea aparaturii auxiliare.................................................35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Schema tehnologica si de automatizare a instalatiei frigorifice cu comprimare mecanica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.