Schimbarile culturale de comportament al consumatorilor

Trimisa la data: 2010-10-17
Materia: Comert
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Irina_S
Lucrare de licenta despre Schimbarile culturale de comportament al consumatorilor
Indivizii tind sa respecte normele, deoarece aceasta este cea mai fireasca actiune, si nu datorita existentei unor eventuale sanctiuni. De exemplu, mentinerea unei anumite distante intre participantii la o discutie este un fapt firesc, constient, dar aceasta distanta este prestabilita si este diferita de la o cultura la alta. Totodata, consumul de fructe de mare, ce sunt considerate delicatese in anumite parti ale lumii, este apreciat drept normal in alte societati, deoarece apare ca modul normal de a trai.

Culturile nu sunt statice, acestea se dezvolta de regula si suporta modificari in timp. Cu toate acestea, pot exista schimbari majore ale culturii de-a lungul unei perioade scurte de timp datorita rapidelor schimbari tehnologice, conflictelor dintre valorile existente, expunerii la valorile altei culturi sau datorita unor evenimente majore, cum sunt razboaiele.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Schimbarile culturale de comportament al consumatorilor

Lucrare de licenta despre Schimbarile culturale de comportament al consumatorilor
Cuprins

Introducere........................................3

Capitolul I. Definirea conceptului de comportament al consumatorului si a factorilor de influenta ai acestuia..................................4

Capitolul II. Conceptul de cultura-abordari ale acestuia, functiile culturii, caracteristicile de baza ale acesteia, specificitatea valorilor culturale si a subculturilor...........................13

Capitolul III. Strategia de marketing intercultural...................38

Capitolul IV. Particularitati ale comportamentului consumatorilor pe zone geografice......................................54

Capitolul V. Influente culturale asupra procesului de negociere..................................................68

Concluzii...................................................82

Bibliografie......................................................84

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Schimbarile culturale de comportament al consumatorilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.