Schimbul si circulatia marfurilor la societatile comerciale

Trimisa la data: 2010-05-22
Materia: Economie
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_I
Lucrare de licenta despre Schimbul si circulatia marfurilor la societatile comerciale
Societatea isi desfasoara activitatea cu un numar de 57 de angajati.
Contabilitatea societatii comerciale este organizata in compartimente distincte, conform Legii contabilitatii nr. 82/ 1991 si a regulamentului de aplicare a acesteia, a Planului general de conturi si a Normelor de utilizare a acestuia cu modificarile ulterioare in vigoare si a codului fiscal cu modificarile ulterioare.

In anii de cand s-a infiintat unitatea si-a largit mereu obiectul de activitate si si-a infiintat noi puncte de lucru atat in orasul Deta cat si in localitatile invecinate, constituindu-si o piata de desfacere pe care a dezvoltat-o an de an.Gama de produse ce fac obiectul vanzarii este data de cerintele clientilor pentru vanzarile cu amanuntul, vanzarilor in rate, precum si clientilor persoane juridice.Activitatea societatii cu clienti persoane juridice se desfasoara pe baza de contracte scrise.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Schimbul si circulatia marfurilor la societatile comerciale

Cuprins

Prezentarea SC Niadal Abatex company SRL..........3

Organizarea si conducerea contabilitatii marfurilor in cadrul firmei........6

Contabilitatea altor operatii privind marfurile.......45

Contabilitatea provizioanelor pentru deprecierea stocurilor si a creantelor-clienti.........64

Particularitati si posibilitati de perfectionare a contabilitatii marfurilor la SC Niadal Abatex Company SRL.......67

Concluzii si propuneri..........83

Bibliografie.........93Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Schimbul si circulatia marfurilor la societatile comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.