Selectarea si angajarea personalului in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-08 Materia: Resurse Umane Pagini: 80 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefania_A
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Selectarea si angajarea personalului in cadrul unei societati
Despre toate constatarile rezultate din controlul executat asupra obiectivelor de la alin. (1), precum si asupra propunerilor pe care le considera necesare cu privire la bilantul contabil, cenzorii fac adunarii generale un raport amanuntit.Adunarea generala nu poate aproba bilantul contabil si contul de profit si pierderi daca acestea nu sunt insotite de raportul cenzorilor.Cenzorii, de asemenea, sunt obligati:
sa faca, periodic, si inopinat, inspectii casei si sa verifice existenta titlurilor sau a valorilor proprietatea societatii sau primite in gaj, cautiune ori in depozit;

sa convoace adunarea generala ordinara sau extraordinara atunci cand nu a fost convocata de administratori;sa ia parte la adunarile generale ordinare si extraordinare, putand determina inserarea pe ordinea de zi a propunerilor pe care le considera necesare;sa constate depunerea cu regularitate a garantiei din partea administratorilorsa vegheze ca dispozitiile legii si ale prezentului act constitutiv sa fie indeplinite de administratori si lichidatori.(5) Atributiile si modul de functionare a Comisiei de Cenzori, precum si drepturile si obligatiile acestora, se completeaza cu dispozitiile legale in materie.

Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Selectarea si angajarea personalului in cadrul unei societati

Cuprins

Argument............................................3

Capitolul I. Denumirea, forma juridica, sediul, durata, emblema societatii.............................................5

Capitolul II. Obiectul de activitate si scopul societatii.............................................6

Capitolul III. Capitalul social - actiunile.........................7

Capitolul IV. Adunarea generala a actionarilor............................................13

Capitolul V. Administrarea societatii...........................................17

Capitolul VI. Gestiunea societatii..................................21

Capitolul VII. Activitatea......................23

Capitolul VIII. Asocierea..........................................25

Capitolul IX. Dizolvarea si lichidaea societatii......................................25

Capitolul X. Dispozitii finale...................................30

Bibliografie................................................79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Selectarea si angajarea personalului in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.