Servicii de catering pentru firme si persoane fizice

Trimisa la data: 2009-11-09
Materia: Marketing
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rodica_D
Lucrare de licenta despre Servicii de catering pentru firme si persoane fizice
Cateringul comercial care cuprinde fazele de conservare, respectiv depozitare in spatii de congelare, faza de convertire a preparatului prin decongelare si tratament termic si respectiv cea de consum. Se desfasoara in unitatile de alimentatie publica, unitati de consum colectiv sau la domiciliu. Preparatele culinare sunt depozitate pana in momentul convertirii lor in produse ce se pot consuma direct.In economia de piata pretul are un rol crucial. Prin pret clientii primesc informatii cu privire la suma de bani pe care trebuie sa o cheltuiasca pentru a obtine un produs. La producatori, pretul determina marirea profilului la care se pot astepta producand si vanzand produsele.

Pe baza cunoasterii preturilor factorilor de "input" pentru productie si preturilor produselor pe care le realizeaza, fabricantul are competenta sa decida ce, cum si cat de mult trebuie produs din fiecare tip de produs, astfel incat, sa se obtina o eficienta cat mai ridicata.
Turismul si tendinta de servire a mesei in afara domiciliului au contribuit la cresterea permanenta a cererii de produse culinare.Fluxul turistic determina o permanenta fluctuatie a intensitatii cererii de produse culinare creand in anumite ore ale zilei o aglomeratie in care satisfacerea exigentei clientilor devine o problema greu de solutionat, in special datorita prelungirii timpului de servire, cauzat de lipsa temporara de locuri si de timpul executari comenzii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Servicii de catering pentru firme si persoane fizice

Cuprins

Capitolul I. Introducere...............................................3

Capitolul II. Praactica serviciilor in alimentatie publica..................................................6
2.1. Clasificarea unitatilor de alimentatie publica...............................................6
2.2. Activtatea turistica in general..............................17
2.3. Modernizarea produselor culinare prin sistem catering..................................................24
2.4. Aspecte obiective si subiective privind comportamentul alimentar....................................................30

Capitolul III. Activitatea economica la S.C. Hercules S.A...................................................35
3.1. Scurt istoric.............................................35
3.2. Organizarea S.C. Hercules S.A..................................38
3.3. Dinamica indicatorilor economici in perioada 1999-2001..................................................44
3.4. Impactul cateringului asupra perfectionarii serviciilor turistice la S.C. Hercules S.A............................................60

Concluzii si propuneri..............................................71

Bibliografie...........................................77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Servicii de catering pentru firme si persoane fizice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.