Servicii financiar-bancare

Trimisa la data: 2010-07-11
Materia: Finante-Banci
Pagini: 29
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_R
Lucrare de licenta despre Servicii financiar-bancare
Acordarea creditelor se face la termenele stabilite prin contractul de imprumut, in baza plafoanelor de credit. Rescadentarea unei rate de rambursare ajunsa la scadent a nu va fi admisa decat in conditiile in care: neachitarea ei se datoreaza unor cauze obiective, acceptate de catre banca ; termenul de rambursare nou convenit se incadreaza in durata maxima de creditare prevazuta de lege.

Rambursarea creditelor se face din contul de disponibilitati al debitorului, la data scadenta . Societatile care inregistreaza credite nerambursate la scadenta sunt supuse regimului de supraveghere a platilor. Daca incasarile realizate de debitor nu permit rambursarea ratelor restante, acesta va fi somat sa achite creditele restante, in caz contrar banca creditoare va declansa procedura de executare silita .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Servicii financiar-bancare

Cuprins

Capitolul I. Consideratii generale....................................3

Capitolul II. Institutiile bancare....................................4
2.1. Banca Nationala a Romaniei ( BNR)....................................4
2.2. Bancile comerciale....................................5
2.3. Privatizarea societatilor bancare....................................7
2.4. Centrala Incidentelor de Plati (CIP)....................................9
2.5. Relatiile dintre bancile comerciale si clientii acestora....................................9
2.5.1. Piata de capital....................................15

Capitolul III. Fondurile de investitii....................................24

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Servicii financiar-bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.