Serviciul Otpdirekt Bank si studiul de piata pe baza serviciului

Trimisa la data: 2010-01-11
Materia: Finante-Banci
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ramona_Ne
Lucrare de licenta despre Serviciul Otpdirekt Bank si studiul de piata pe baza serviciului
In Romania, situatia bancilor sub aspectul stadiului in care au ajuns in adoptarea conceptului de marketing este diferentiata si complexa. Filialele bancilor straine se afla in acelasi stadiu in care se afla bancile mama. Bancile mixte beneficiaza de resursele si experienta partenerilor straini. Bancile romanesti se afla, la randul lor, in diferite faze. Unele beneficiaza de o anumita experienta si au depasit fazele initiale, specifice patrunderii pe piata, cand prioritar era sa se faca cunoscute de cat mai multi clienti potentiali.

Alte banci se lupta inca sa se faca cunoscute, sa atraga clienti, avand, de cele mai multe ori, o oferta clasica. Pe scurt se poate afirma ca si in Romania bancile se afla in diferite raporturi cu conceptual de marketing. Atat bancile, luate individual, cat si comunitatea bancara in ansamblu, trebuie sa ajunga la cel de-al cincilea stadiu daca doresc sa aiba succes in viitoarea era ce va fi caracterizata de schimburi rapide si de concurenta deosebit de puternica. Managerii bancilor trebuie sa adopte un nou mod de gandire - o noua filosofie - asa cum au facut liderii din alte domenii de activitate. Aceasta noua modalitate de gandire este conceptul de marketing.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Serviciul Otpdirekt Bank si studiul de piata pe baza serviciului

Cuprins

Introducere.........................................6

Capitolul I. Notiuni introductive................................8
1.1. Istoria sistemului bancar in Romania............................8
1.2. Marketingul bancar............................................12
1.3. Conceptul de marketing mix bancar...............................12
1.4. Componentele marketingului mix bancar...........................24
1.5. Politica produselor bancare.........................................24
1.6. Politica de pret bancar..............................35
1.7. Politica de distributie bancara.................................39
1.8. Politica de promovare bancara................................41

Capitolul II. Prezentarea generala a bancii Otp Romania.............................................44
2.1. Structura organizatorica...................................44
2.2. Modul de organizare si conducere a activitatii la nivelul sucursalelor.................................................45
2.3. Modul de organizare a activitatii la nivelul resortului operativ.....................................................47

Capitolul III. Politica de produs OTP Bank Romania.....................50
3.1. Cont curent.............................................50
3.2. Carduri.............................................51
3.3. Mijloace de economisire.....................................51
3.4. Produse de creditare.....................................52

Capitolul IV. Prezentarea serviciului OTPDIREKT si studiu de piata pe baza serviciului............................................62
4.1. Prezentarea serviciului OTPDIREKT...............................62

Capitolul V. Concluzii si recomandari..............................97

Bibliografie...................................................99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Serviciul Otpdirekt Bank si studiul de piata pe baza serviciului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.