Sfintii Trei Ierarhi si invataturile lor

Trimisa la data: 2009-03-13
Materia: Teologie
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_M
Lucrare de licenta despre Sfintii Trei Ierarhi si invataturile lor
Pentru inimile indurerate aduce adeseori oarecare mangaiere chiar si numai un oftat iesit dintr-un piept intelegator, dupa cum o lacrima a cuiva iti alina durerile cele mai adanci.Noua nu ni se ofera insa spre mangaiere numai un oftat sau o lacrima pentru a Va putea descrie suferintele noastre, ci pentru noi infloreste o nadejde mai buna, anume faptul ca, dupa ce va vom infatisa tristele imprejurari in care traim poate vom reusi sa va hotaram sa ne luati apararea pe care de atata vreme o asteapta de la Voi Biserica Rasaritului, dar de care inca nu ne-am invrednicit pentru ca Domnul Care carmuieste cu inntelepciune toate rosturile noastre, se vede ca a gasit de bine, dupa chibzuiala cea neinteleasa a dreptatii Sale, ca sa mai fim inca multa vreme pusi la incercare prin suferinta".

Sfantul Vasile stie ca o suferinta impartasita se alina, dar mai invata de asemenea ca rolul suferintei este purificare sufleteasca.
In nnecazuri, Sfantul Vasile cel Mare face apel la unitate si la pace:
" Dumnezeu, Care descopera adancurile si da pe fata dorinntlele inimilor, a dat si celor smeriti putere sa inteleaga si uneltirile greu de explicat pentru unii.Caci nimic nu ne-a scapat si nici n-a ramas ceva ascunc din tot ce s-a savarsit.Noi, insa, n-avem ochi si urechi pentru altceva decat pentru pacea lui Dumnezeu, pentru toate cate ne duc spre ea.Iar daca altii sunt puternici si mari si se incred numai in ei insisi, fireste ca noi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sfintii Trei Ierarhi si invataturile lor

Lucrare de licenta despre Sfintii Trei Ierarhi si invataturile lor
Cuprins

Pedagogia rabdarii necazurilor in operelor Sfintilor............3

Trei Ierarhi..............3

Sfantul Grigorie de Nazianz...................31

Sfantul Ioan Gura de Aur..............................61

Sfintii Trei Ierarhi......................106

Bibilografia................................................112

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sfintii Trei Ierarhi si invataturile lor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.