Simularea adancimii de camp in imaginile sintetice

Trimisa la data: 2010-09-07
Materia: Fizica
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_B
Lucrare de licenta despre Simularea adancimii de camp in imaginile sintetice
A sti ceea ce este focusat (si ceea ce este in afara focusului) este una din consideratiile de baza atunci cand se realizeaza o fotografie. Cu toate ca o focusare exacta are loc doar la o distanta precisa, care depinde de formatul filmului, de lungimea focala a lentilei, marimea deschiderei si distanta de focusare, regiunea aparenta de focusare, sau adancimea de camp, pot varia considerabil. Altfel spus zona de punctualitate acceptabila se denumita adancime de camp.

Fara a lua in considerare legile fizici, care determina acest fenomen, acesta adancime de camp este realizata de un fenomen denumit cercul cel mai mic de imprastiere. Cand un obiect se afla la distanta exacta de focusare, fiecare punct din obiect va fi teranspus ca un punct pe film. Cand obiectul nu mai este in focus, punctele de pe film incep sa creasca si sa devina cercuri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Simularea adancimii de camp in imaginile sintetice

Lucrare de licenta despre Simularea adancimii de camp in imaginile sintetice
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Consideratii fotografice despre adancimea de camp........5

Capitolul II Formarea imaginii cu ajutorul algoritmului de ray-tracing.............10

Capitolul III Simularea adancimii de camp cu ajutorul algoritmilor de prelucrare a imaginii.............40

Bibliografie.....................58

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Simularea adancimii de camp in imaginile sintetice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.