Simularea gradientilor de tensiune miocardica

Trimisa la data: 2010-07-21
Materia: Politehnica
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_Du
Lucrare de licenta despre Simularea gradientilor de tensiune miocardica
Un algoritm de analiza a aritmiei trebuie sa raspunda in unul sau doua moduri la un ritm inregistrat electrocardiografic: trebuie sa recomande folosirea socului (sau la u sistem complet automatizat sa il livreze), sau sa nu recomande folosirea socului (si sa nu il livreze). Un AED poate deasemenea anunta operatorul de prezenta unor artifacte suspecte in semnalul electrocardiografic (ECG).

Ritmurile socabile : ritmurile letale ce pot genera moartea pacientului daca nu se apaleaza la defibrilare foarte rapid.In aceste ritmuri sunt incluse : fibrilatia ventriculara (VF), tachycardia ventriculara rapida (VT), ce sunt intotdeauna (VF) sau aprope intotdeauna (VT) asociate cu lipsa pulsului, si cu lipsa de raspuns al pacientului.Ritmurile nesocabile : ritmuri benigne (sau aproape normale) ce nu trebuie supuse socului, mai ales pacientilor cu puls, deoarece nu ar duce la nici un beneficiu ba chiar ar putea dauna ritmului inimii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Simularea gradientilor de tensiune miocardica

Lucrare de licenta despre Simularea gradientilor de tensiune miocardica
Cuprins

Capitolul I Iintroducere..............3

Capitolul II Defibrilatoare...........7

Capitolul III Eficientizarea defibrilatoarelor cardio-vertebrale implantabile...............19

Capitolul IV Aplicatie software..........68

Bibliografie............92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Simularea gradientilor de tensiune miocardica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.