Sistem distribuit de gestionare a resurselor - implementat pe companii cu acoperire geografica mare

Trimisa la data: 2010-05-24
Materia: Informatica
Pagini: 139
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_I
Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de gestionare a resurselor, implementat pe companii cu acoperire geografica mare
Regulile de integritate se aplica relatiilor de baza in care sunt reprezentate efectiv informatiile din baza de date. Dintre regulile generale ce se aplica in modelul relational, cel mai des folosite sunt regulile ce privesc cheile principale unicitatea valorilor cheilor principale in cadrul relatiei si cheile straine; necesitatea existentei unei chei principale din relatia asociata cu valoarea cheii straine nenule, numite constrangeri referentiale.

Constrangerile de domeniu sunt intotdeauna constrangeri de stare si imediate. Aceste constrangeri se pot referi la tipul de date pentru un atribut, la o lista de valori posibile, la un ordin de marime, la un format sau o forma, la o conditie exprimata cu o formula logica sau la o procedura care este apelata de cate ori are loc o modificare pentru domeniul specificat.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de gestionare a resurselor - implementat pe companii cu acoperire geografica mare

Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de gestionare a resurselor, implementat pe companii cu acoperire geografica mare
Cuprins

Prezentarea lucrarii........3

HTML................8

Baze de Date........18

CGI.........49

Limbajul de Programare Perl........56

Protocoale WEB........65

H.T.T.P - Protocol al WEB-ului......100

Fiabilitatea sistemului........109

Devizul Economic..........110

Anexa........112

Bibliografie.........137

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistem distribuit de gestionare a resurselor - implementat pe companii cu acoperire geografica mare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.