Sistem distribuit de monitorizare si control a unui proces

Trimisa la data: 2010-05-16
Materia: Informatica
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_I
Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de monitorizare si control a unui proces
Un programator bun este capabil sa implementeze o specificatie in orice limbaj de programare. Problema se pune insa, cu cite resurse irosite, timp, bani, nervi. Astfel un limbaj de programare trebuie sa ajute programatorul in munca sa, oferindu-i metodologii, tehnici si librarii de functii bine organizate si acoperitoare pentru o multitudine de domenii. Limbajul Java, face parte din acele limbaje de programare care sa asigure suport puternic pentru implementarea aplicatilor din cele mai diverse domenii, asigurind in acelasi timp o serie de tehnologii de ultima ora, printre care putem aminti: programarea orientata pe obiecte, independenta de platforma, suport pentru programarea distribuita si pentru multitasking, mecanisme deosebite de tratare a exceptiilor, suport pentru aplicati multilingve, suport pentru baze de date, mecanisme de securitate si criptografie puternice, si multe, multe altele.

Controlul proceselor de la distanta si instrumentatia virtuala sunt doua dintre domeniile automatici in curs de dezvoltare, si care vor avea un impact destul de puternic asupra ei si in speta asupra informaticii industriale, de acea sa decis, ca partea practica a acestui proiect, sa demonstreze beneficiile pe care le aduc aceste tehnologii. Prin intermediul instrumentelor virtuale, dezvoltate sa reusit implementarea unui simulator de proces in doar citeva sute de lini, si citeva ore de munca. Bineinteles proiectul poate fi dezvoltat in continuare, el reprezentind momentan mai degraba un proiect pedagogic decit o implementare orientata spre performante. Ca o prima directie de dezvoltare se poate implementa mecanisme de securitate si autorizari, canale de comunicatie criptate si suport pentru baze de date.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de monitorizare si control a unui proces

Lucrare de licenta despre Sistem distribuit de monitorizare si control a unui proces
Cuprins

1. Memoriu tehnic..............5
1.1 Prezentare generala........5
1.2 Sisteme distribuite........6
1.3 Limbajul JAVA..............9
1.4 Arhitectura Sistemului.....14
1.5 Caracteristici tehnice principale............14
1.5.1 Serverul...........14
1.5.2 Clientul...........21
1.5.3 Procesul...........23
1.5.4 Comunicarea Server/Client...........25
1.6 Functionarea Sistemului distribuit..............26
1.6.1 Serverul..........27
1.6.2 Clientul..........28
1.6.3 Optimizarea procesului..........30
1.7 Arhitectura distribuita comparatie.......32

1.8 Concluzii.............37

Anexa............40

1.9 Bibliografie..........103

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistem distribuit de monitorizare si control a unui proces". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.