Sistem informatic de management al lucrarilor

Trimisa la data: 2010-05-15
Materia: Informatica
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_E
Lucrare de disertatie despre Sistem informatic de management al lucrarilor
Aceasta lucrare are la baza noul limbaj de programare orientat pe obiecte C # si o biblioteca moderna de clase numita System.Web, folosindu-ma si de modurile in care informatia dintr-o baza de date poate fi prezentata catre utilizatorii finali.

Biblioteca de clase face parte din Microsoft .NET Framework lansata pe piata in anul 2002.Microsoft .NET Framework este o colectie cuprinzatoare de clase, care furnizeaza programatorilor aproape tot ce le trebuie pentru a scrie aplicatii pentru internet, web si Windows. .NET se adreseaza cu predilectie domeniului programarii pentru web.Clasele definite in .NET Framework sunt neutre fata de limbaj. Microsoft a lansat noi versiuni de C++ si Visual Basic, care pot utiliza aceste clase, precum si noul limbaj de programare C#.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistem informatic de management al lucrarilor

Cuprins


Introducere - motivatia si descrierea lucrarii.......4

1.Tehnologii folosite.........7
1.1.Scurt istoric.......7
1.2.Instalarea si configurarea platformei de lucru........9

2.Baza de date..........11
2.1.Diagrama relationara a bazei de date........11
2.2.Descriere entitati, atribute, relatii..........12

3.Descrierea si folosirea aplicatiei........20
3.1.Pagina de login........31
3.2.Utilizatorii de la registratura........23
3.3.Utilizatorii din flux.........26
3.4.Pagina de administrare.........35

4.Concluzii...........36

5.Bibliografie........37

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistem informatic de management al lucrarilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.