Sisteme de gestiune in decontarea cu clientii

Trimisa la data: 2014-01-14
Materia: Contabilitate
Pagini: 34
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: parpalica_dani
Lucrare de licenta despre Sisteme de gestiune in decontarea cu clientii
Societatea isi desfasoara activitatea prin 4 puncte de lucru situate unde dispune de logistica necesara realizarii obiectului de activitate: spatii pentru depozitare si birouri, atat in proprietate, mijloace de transport proprii si sistem informatic alcatuit dintr-o retea de calculatoare care lucreaza online. Pentru a-si realiza obiectul de activitate societatea dispune de logistica constand in spatii de depozitare, mijloace de transport retea de calculatoare si personal. Pe baza datelor si informatiilor culese se pot face o serie de aprecieri asupra fiecarui element din cele mentionate :

Spatiile de depozitare de care dispune societatea sunt atat proprietatea acesteia, cat si inchiriate. Referitor la calitatea acestor spatii si la influenta acesteia in costurile directe si indirecte ale activitatii, se pot face o serie de aprecieri: Firma si-a inceput activitatea desfasurand comert en-gross cu produse din cafea si tutun. Firma a reusit in scurt timp sa-si largeasca si sa-si diversifice devenind distribuitor principal de produse alimentare, bauturi alcoolice si racoritoare. Prin munca, perseverenta si seriozitate au reusit sa-si diversifice continuu activitatea si gama produselor si serviciilor oferite colaborand cu lideri nationali.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sisteme de gestiune in decontarea cu clientii

Cuprins

Introducere......................................3

Capitolul I. Constituirea si desfasurarea activitatilor in cadrul firmei...................................4
1.1 Istoricul firmei........................................4
1.2 Evolutia financiara.........................................9

Capitolul II. Studiul si analiza sistemului actual...................13
2.1 Introducere in contabilitatea clientilor....................13
2.2 Sistem informatic si sistem informational.......................15
2.3 Fluxurile informationale privind decontarea cu clientii.........................20

Capitolul III. Studiu de caz...............................24
3.1 Sistem informatic de gestiune...................................24
3.2 Concluzii si propuneri.......................................30

Bibiliografie...................................................33

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sisteme de gestiune in decontarea cu clientii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.