Sistemul cibernetic al pietei de capital

Trimisa la data: 2009-09-17 Materia: Economie Pagini: 110 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: John_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul cibernetic al pietei de capital
Bursa de valori este o piata reprezentativa, ea servind drept reper pentru toate tranzactiile ce se efectueaza cu aceste valori pentru care bursa reprezinta piata organizata .Bursele de valori sunt organisme foarte sensibile la multiplele influente pe care le declanseaza evenimentele de ordin economic, social, politic si valutar. Ele pun in evidenta starea conjucturala a economiei, inregistreaza mersul afacerilor marilor companii industriale si comerciale, culeg si prelucreaza informatii privind situatia economico-financiara si a balantelor de plati externe ale tarilor.

In ultimele decenii au avut loc importante mutatii in activitatea burselor de valori, determinate de extinderea si diversificarea prelucrarii automate a informatiilor.Efectele acestor mutatii se concretizeaza intr-o revolutionare a tehnicilor si mecanismelor traditionale. Datorita informatizarii, cotatiile bursiere sunt accesibile tuturor clientilor prin afisarea pe tabele electronice.In al doilea rind a avut loc o simplificare a mecanismului tranzactionarilor bursiere si pe aceasta baza o reducere a volumului si cheltuielilor aferente acestora.
In aceste conditii optiunile clientilor se concentreaza catre marii intermediari superechipati informatic, cu ample posibilitati de documentare si prognozare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul cibernetic al pietei de capital

Lucrare de licenta despre Sistemul cibernetic al pietei de capital
Cuprins

Introducere.......................................3

Capitolul I. Pietele de capital - caracteristici si rol in
economia de piata.................................................5

Capitolul II. Sistemul cibernetic al pietei de capital.....................................24

Capitolul III. Valorile mobiliare si bursele de valori...............................................49

Capitolul IV. Structura optima a portofoliului de actiuni.....................................................89

Concluzii.................................................107

Bibliografie................................................109


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul cibernetic al pietei de capital". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.