Sistemul contabil romanesc in conformitate cu directivele europene

Trimisa la data: 2010-06-01 Materia: Contabilitate Pagini: 67 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Georgiana_At
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul contabil romanesc in conformitate cu directivele europene
O componenta importanta a patrimoniului agentilor economici o constituie capitalul imobilizat in bunuri si valori necesare in activitatea intreprinderii pe o perioada mai mare de un an si care , in majoritatea lor , se consuma treptat .

Elementele patrimoniale de acessta natura sunt denumite imobilizari sau active imobilizate si constituie suportul tehnico-material si financiar necesar desfasurarii activitatilor cu caracter productiv si de prestari servicii ,precum si celor din alte domenii de activitate . Ele reprezinta elemente indispensabile pentru realizarea obiectului de activitate al unitatii patrimoniale , caracterizandu-se prin aceea ca se folodesc o perioada indelungata si nu se consuma la prima utilizare,iar valoarea pe care o au se recupereaza de regula in mod esalonat , prin includerea in cheltuieli .
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul contabil romanesc in conformitate cu directivele europene

Cuprins

1. Introducere..........3

2. Legea contabilitatii........6

3. Contabilitatea imobilizarilor...........8

4. Evaluarea imobilizarilor...........12

5. Contabilitatea imobilizarilor necorporale.........17

6. Contabilitatea imobilizarilor corporale.........21

7. Contabilitatea contractelor de leasing...........23

8. Contabilitatea imobilizarilor in curs........25

9. Definirea si modalitatile de amortizare a imobilizarilor........27

10. Contabilitatea amortizarii imobilizarilor necorporale si corporale..........34

11. Contabilitatea imobilizarilor financiare..........36

12. Provizioane pentru deprecierea imobilizarilor.........39

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul contabil romanesc in conformitate cu directivele europene". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.