Sistemul controlului financiar al impozitelor

Trimisa la data: 2009-08-05 Materia: Finante-Banci Pagini: 88 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Ramona_Du
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor
Sfera controlului financiar al statului cuprinde,de asemenea,probleme referitoare la prevenirea si combaterea fraudelor,contraventiilor si infractiunilor la regimul fiscal,vamal si de preturi.Acest control este operativ si inopinat si are ca obiective: - aplicarea si executarea legilor fiscale si a reglementarilor vamale,urmarind impiedicarea oricarei sustrageri sau eschivari de la plata impozitelor si taxelor;respectarea normelor de comert,urmarind sa impiedice activitati de contrabanda si orice procedee interzise de lege;alte activitati stabilite de lege.

Controlul financiar preventiv ca forma a controlului financiar propriu,urmareste sa preintampine incalcarea dispozitiilor legale in vigoare si producerea de pagube si se exercita asupra documentelor in care se consemneaza operatiile ce se refera la drepturile si obligatiile patrimoniale ale unitatii,in faza de angajare si de plata,in raporturile cu alte persoane fizice sau juridice. Viza de control financiar preventiv se exercita prin semnatura persoanelor in drept,competente in acest sens si prin aplicarea de catre acestea a sigilului personal.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor

Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor
Cuprins

Capitolul I. Control financiar...........................3
1.1. Notiuni generale.........................3
1.2. Organizarea controlului activitatii Economico - financiare....................14
1.3. Atributiile organelor care exercita controlul...................33
1.4. Drepturile si obligatiile organelor de control..................40

Capitolul II. Veniturile fiscale directe........................43
2.1. Impozit pe profit................................45
2.2. Impozit pe venit- impozit pe venit de natura salariala............58

Capitolul III. Studiu de caz...........................71
3.1. Controlul impozitelor fiscale directe....................71

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..........................82

Bibliografie........................................87


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul controlului financiar al impozitelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.