Sistemul controlului financiar al impozitelor

Trimisa la data: 2009-08-05
Materia: Finante-Banci
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ramona_Du
Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor
Sfera controlului financiar al statului cuprinde,de asemenea,probleme referitoare la prevenirea si combaterea fraudelor,contraventiilor si infractiunilor la regimul fiscal,vamal si de preturi.Acest control este operativ si inopinat si are ca obiective: - aplicarea si executarea legilor fiscale si a reglementarilor vamale,urmarind impiedicarea oricarei sustrageri sau eschivari de la plata impozitelor si taxelor;respectarea normelor de comert,urmarind sa impiedice activitati de contrabanda si orice procedee interzise de lege;alte activitati stabilite de lege.

Controlul financiar preventiv ca forma a controlului financiar propriu,urmareste sa preintampine incalcarea dispozitiilor legale in vigoare si producerea de pagube si se exercita asupra documentelor in care se consemneaza operatiile ce se refera la drepturile si obligatiile patrimoniale ale unitatii,in faza de angajare si de plata,in raporturile cu alte persoane fizice sau juridice. Viza de control financiar preventiv se exercita prin semnatura persoanelor in drept,competente in acest sens si prin aplicarea de catre acestea a sigilului personal.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor

Lucrare de licenta despre Sistemul controlului financiar al impozitelor
Cuprins

Capitolul I. Control financiar...........................3
1.1. Notiuni generale.........................3
1.2. Organizarea controlului activitatii Economico - financiare....................14
1.3. Atributiile organelor care exercita controlul...................33
1.4. Drepturile si obligatiile organelor de control..................40

Capitolul II. Veniturile fiscale directe........................43
2.1. Impozit pe profit................................45
2.2. Impozit pe venit- impozit pe venit de natura salariala............58

Capitolul III. Studiu de caz...........................71
3.1. Controlul impozitelor fiscale directe....................71

Capitolul IV. Concluzii si propuneri..........................82

Bibliografie........................................87


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul controlului financiar al impozitelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.