Sistemul de acces pentru personalul autorizat intr-o anumita arie protejata

Trimisa la data: 2009-08-10
Materia: Electrotehnica
Pagini: 135
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mariana_Pa
Lucrare de licenta despre Sistemul de acces pentru personalul autorizat intr-o anumita arie protejata
Detectoarele cu alimentare autonoma au aparut initial in dotarea sistemelor de paza antifurt si echipamentele destinate utilizarii in zone fara retea de tensiune. In prezent ele castiga un loc tot mai important pe piata bunurilor de larg consum, cu aplicatii in automatizarea si securizarea instalatiilor de apartament. Ca exemple se pot da: detectoare de gaze de combustie, detectoare de fum pentru bucatarii, sisteme de securitate in infrarosu, detectoare de suprapresiune in cazane.
Caracteristica pentru detectoarele autonome este alimentarea de la baterii uscate, avand de regula tensiunea de 9 volti, si care le asigura functionarea pe o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 12 luni.

O conditie esentiala impusa unui asemenea detector este, evident, consumul cat mai redus de curent in starea de veghe. Solutia tehnica cea mai avantajoasa a fost adusa de tehnologia CMOS, folosita pentru proiectarea unor circuite integrate specializate, cu un consum de ordinul microamperilor. Ca exemplu se poate da circuitul integrat SM 110 - detector de fum cu camera de ionizare, produs de firma SILICONIX. Acesta asigura semnalizarea continua, optica si acustica, la depasirea unei concentratii de fum prestabilite, si semnalizare acustica intermitenta in cazul scaderii tensiunii de alimentare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul de acces pentru personalul autorizat intr-o anumita arie protejata

Cuprins

Introducere...........................................4

Capitolul I. Despre detectoare si supraveghere...........................................6

Capitolul II.Supravegherea mediului............................................17

Capitolul III. Sisteme pentru controlul accesului...........................................29

Capitolul IV. Sisteme de identificare, dispozitive cu cheie electronica...........................................35

Capitolul V. Sisteme de recunoastere biometrica............................................41

Capitolul VI. Sisteme de verificare a accesului...........................49

Capitolul VII. Sisteme de supraveghere perimetrala.....................55

Capitolul VIII. Centrale de alarmare............................................67

Capitolul IX. Descrierea functionarii programului si a meniurilor...........................................83

Listarea programului...........................................100

Concluzii...........................................132

Bibliografie...........................................134

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de acces pentru personalul autorizat intr-o anumita arie protejata". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.