Sistemul de conturi din cadrul contabilitatii capitalurilor

Trimisa la data: 2009-05-02 Materia: Contabilitate Pagini: 100 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Nicolae_U
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul de conturi din cadrul contabilitatii capitalurilor
Actul constitutiv al societatii pe actiuni sau in comandita pe actiuni trebuie sa prevada in mod expres "capitalul social subscris si cel varsat". La constituire,capitalul social subscris, varsat de fiecare actionar, nu va putea fi mai mic de 30% din cel subscris, daca prin lege nu se prevede altfel. Restul de capital social va trebui varsat in termen de 12 luni de la inmatriculare." Societatile comerciale pe actiuni se pot constitui si prin subscriptie publica "daca intregul capital social a fost subscris si fiecare acceptant a varsat in numerar jumatate din valoarea actiunilor subscrise la Casa de Economii si Consemnatiuni ori la o societate bancara ori la una din unitatile acestora.

Restul din capitalul social subscris va trebui varsat in termen de 12 luni de la inmatriculare. Actiunile ce reprezinta aporturi in natura vor trebui acoperite integral. Daca subscrierile publice depasesc capitalul social prevazut in prospectul de emisiune sau sunt mai mici decat acestea, fondatorii sunt obligati sa supuna aprobarii adunarii constitutive majorarea sau, dupa caz, reducerea capitalului social la nivelul subscriptiei."
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul de conturi din cadrul contabilitatii capitalurilor

Cuprins

Capitolul I. Organizarea contabilitatii capitalurilor....................3
1.1 Continutul si structura capitalurilor......................3
1.2 Organizarea contabilitatii capitalur ilor........................4
1.3 Imaginea conturilor in bilantul patrimonial..................5
1.4 Contabilitatea fluxurilor de capitaluri proprii..........................................9

Capitolul II. Sistemul de conturi utilizat in contabilitatea capitalurilor.....................................21
2.1 Caracterizarea conturilor de capitaluri...........................21
2.2 Aplicatii practice privind conturile de capitaluri........................................43

Capitolul III. Aplicatii privind contabilitatea capitalurilor in contabilitatea firmei.....................................91
3.1 Operatii economico-financiare privind capitalurile proprii........................................91
3.2 Documente de evidenta op.....................................93
3.3 Concluzii si propuneri.....................................94

Concluzii si propuneri........................................98

Bibliografie.........................................99
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de conturi din cadrul contabilitatii capitalurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.