Sistemul de finantare al spitalelor pe grupe diagnostice implementat printr-o aplicatie

Trimisa la data: 2010-09-23
Materia: Informatica
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_B
Lucrare de licenta despre Sistemul de finantare al spitalelor pe grupe diagnostice implementat printr-o aplicatie
Tehnologia JSP faciliteaza crearea continutului dinamic pe partea de server a paginilor Web. Este asemanatoare cu ASP (Active Server Pages) de ep platforma Microsoft Windows si cu PHP, care este independent de platforma. JSP este o solutie Java pentru programarea pe partea de server, fiind o alternativa la CGI-urile clasice(Common Gateway Interface). JSP integreaza numeroase tehnologii Java cum ar fi servleturile, JavaBeans si JDBC.

JSP extinde limbajul HTML oferind posibilitatea inserarii de secvente de cod Java prin intermediul unor taguri speciale. Programatorul ar posibilitatea de a crea noi taguri si componente JavaBeans cu semnificatiile indicate de acesta. Astefel, se pot crea noi facilitati pentru cei care se ocupa de partea de Web design.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul de finantare al spitalelor pe grupe diagnostice implementat printr-o aplicatie

Lucrare de licenta despre Sistemul de finantare al spitalelor pe grupe diagnostice implementat printr-o aplicatie
Cuprins

Introducere..............3

1.1.Sistemul DRG(Diagnostics Related Groups)...........3

1.2 Descrierea unei noi solutii pentru aplicatie - prezentare generala.............6

2.Notiuni teoretice..............7
2.1 Caracteristici MySql.........7
2.2 Java Server Pages(JSP)..........13

3.Descrierea aplicatiei...............18
3.1 Structura bazei de date.........18
3.2 Administratori, useri si drepturi......23

Concluzii............41

Listing..............42

Bibliografie.........66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de finantare al spitalelor pe grupe diagnostice implementat printr-o aplicatie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.