Sistemul de gestiune al bazelor de date

Trimisa la data: 2009-03-21
Materia: Informatica
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_M
Lucrare de licenta despre Sistemul de gestiune al bazelor de date
Principalul domeniu de utilizare a calculatoarelor il reprezinta cel al prelucrarii informatiilor. Pe masura ce societatea se dezvolta, cresc si necesitatile de informare ale acesteia, deci creste si volumul de informatii ce trebuie prelucrate. Astfel apare problema memorarii acestor informatii, a prelucrarii lor in vederea obtinerii diverselor rezultate solicitate. Acesta este tocmai domeniul in care este specializat FoxPro, domeniul bazelor de date.Datorita asemanarii dintre modul de organizare a unei baze de date si cel al unui tabel vom folosi analogia dintre aceste doua elemente in descrierea bazelor de date.

Pentru a specifica o anumita inregistrare din baza de date se foloseste indicatorul de inregistrari - o zona de memorie care contine numarul inregistrarii cu care se lucreaza in momentul de fata (inregistrare curenta). Acesta poate fi considerat ca o variabila asociata bazei de date si care exista atata timp cat este deschisa baza de date. La un moment dat o singura inregistrare este cea curenta, numarul ei fiind dat de indicatorul de inregistrari.Indicatorul de inregistrari poate fi modificat prin comenzi FoxPro, acest lucru fiind echivalent cu deplasarea sagetii indicatorului de inregistrari in sus si in jos, de-a lungul bazei de date.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul de gestiune al bazelor de date

Lucrare de licenta despre Sistemul de gestiune al bazelor de date
Cuprins

Capitolul I. Cuvant inainte.....................................4

Capitolul II. Introducere.......................................5
2.1. Cum si cand a aparut INTERNET-ul?.............................5

Capitolul III. Date teoretice......................................6
3.2. PHP.......................................................6
3.3. HTML........................................................15
3.4. FoxPro..........................................................17

Capitolul IV. Mod de lucru...........................................35

Capitolul V. Concluzii................................................37

Bibliografie.......................................................62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de gestiune al bazelor de date". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.