Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale

Trimisa la data: 2010-05-11 Materia: Economie Pagini: 51 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Eduard_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul de salarizare la o societate comerciala. Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale
Biroul executiv conduce activitatea curenta a FEDERALCOOP in perioada cuprinsa intre sedintele consiliului de administratie si se compune din 11 membri, inclusiv presedintele si vecepresedintii.Presedintele consiliului de administratie este si presedintele biroului executiv.

Presedintele asigura indeplinirea hotararilor si masurilor luate de consiliul de administratie sau de biroul executiv, intre sedintele acestora, inclusiv angajarea si desfacerea contrctului individual de munca a presedintelui si contabilului sef al cooperativei consum, precum si a diractorului si contabilului sef de la intreprinderea sau societatea cooperatista cu capital majoritar cooperatist, inclusiv a personalului propriu de la Federalcoop, conform articolului 45 literele " e - g " din statut.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale

Cuprins

Capitolul I.Prezentarea Federalei Teritoriale a cooperativelor de consum Bihor "Federalcoop-Bihor............3

Capitolul II.Sistemul de salarizare a personalului........19

Capitolul III. Reflectarea in evidenta contabila a unitatii a drepturilor salariale, a retinerilor si contributiilor angajatului si angajatorului aferente.............46

Capitolul IV Concluzii si propuneri............49

Bibliografie.............59
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.