Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale

Trimisa la data: 2010-05-11
Materia: Economie
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_C
Lucrare de licenta despre Sistemul de salarizare la o societate comerciala. Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale
Biroul executiv conduce activitatea curenta a FEDERALCOOP in perioada cuprinsa intre sedintele consiliului de administratie si se compune din 11 membri, inclusiv presedintele si vecepresedintii.Presedintele consiliului de administratie este si presedintele biroului executiv.

Presedintele asigura indeplinirea hotararilor si masurilor luate de consiliul de administratie sau de biroul executiv, intre sedintele acestora, inclusiv angajarea si desfacerea contrctului individual de munca a presedintelui si contabilului sef al cooperativei consum, precum si a diractorului si contabilului sef de la intreprinderea sau societatea cooperatista cu capital majoritar cooperatist, inclusiv a personalului propriu de la Federalcoop, conform articolului 45 literele " e - g " din statut.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale

Cuprins

Capitolul I.Prezentarea Federalei Teritoriale a cooperativelor de consum Bihor "Federalcoop-Bihor............3

Capitolul II.Sistemul de salarizare a personalului........19

Capitolul III. Reflectarea in evidenta contabila a unitatii a drepturilor salariale, a retinerilor si contributiilor angajatului si angajatorului aferente.............46

Capitolul IV Concluzii si propuneri............49

Bibliografie.............59
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de salarizare la o societate comerciala - Reflectatea in contabilitate a drepturilor salariale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.