Sistemul de schimburi interactive dintre registrul de proprietate si autoritatile locale

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Administratie Publica
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_B
Lucrare de licenta despre Sistemul de schimburi interactive dintre registrul de proprietate si autoritatile locale
Actiunile necesare pentru atingerea acestor obiective trebuie sa devina operationale imediat, sa fie implementate urgent si sa isi dovedeasca eficienta prin servicii corespunzatoare acordate cetatenilor si agentilor economici, in sensul de a raspunde satisfacator cerintelor sociale crescande, atat ca exigenta, cat si ca raspandire, in ceea ce priveste schimbarea si modernizarea, atat de necesare pentru o administratie publica moderna pregatita pentru intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.

Aceste actiuni nu pot fi lansate izolat, ci trebuie sa constituie un set de initiative organice si coerente care sa cuprinda infrastructura, instrumentele de lucru, sistemele de distributie, continutul, managementul schimbarii si modificarile legislative.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul de schimburi interactive dintre registrul de proprietate si autoritatile locale

Lucrare de licenta despre Sistemul de schimburi interactive dintre registrul de proprietate si autoritatile locale
Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I. Administratia publica..............5

Capitolul II. Informatizarea administratiei publice.........17

Capitolul III. Instruirea si specializarea functionarilor publici.............51

Concluzii..........54

Bibliografie.............59


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul de schimburi interactive dintre registrul de proprietate si autoritatile locale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.