Sistemul fiscal si impozitele

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Economie
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_I
Lucrare de licenta despre Sistemul fiscal si impozitele
Sistemul fiscal reprezinta un instrument de prelevare si de directionare a veniturilor statului, folosit cu scop interventionist in economie. El produce un conflict in modificarile pretului generand redistribuiri de venituri care pot influenta negativ activitatea agentilor economici sau a contribuabililor.

Un sistem fiscal perfect neutru nu este posibil de realizat. Pentru a creste neutralitatea sistemului fiscal roman, ar trebui ca metodele si tehnicile de impunere sa nu influenteze relatiile concurentiale dintre agentii economici, toate deciziile luate ar trebui sa se caracterizeze prin coerenta si sa fie in concordanta cu politica fiscala aplicata in tarile europene dezvoltate, pentru a se asigura stabilitatea legislatiei fiscale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul fiscal si impozitele

Cuprins


Capitolul I. Sistemul fiscal .........3

Capitolul II. Impozitele ..........24

Capitolul III.Impozitele directe ........44

Capitolul IV. Concluzii ..........64

Capitolul V. Studiu de caz .......66Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul fiscal si impozitele". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.