Sistemul informatic de coordonare a distributiei presei prin abonamente

Trimisa la data: 2010-04-26
Materia: Economie
Pagini: 121
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_B
Lucrare de licenta despre Sistemul informatic de coordonare a distributiei presei prin abonamente
Domeniile abordate de publicatiile romanesti acopera toate activitatile economice, sociale, politice si culturale existente, pornind de la stiinta "pura" (a se vedea "Magazin Istoric", "Revista Romana de Statistica" si altele), trecand prin tot ce inseamna viata culturala (reviste literare, de arta, teatru si film), o larga gama de publicatii din domeniul economic precum si cotidienele si revistele saptamanale de analiza politico-economica editate in scopul formularii accesibile a informatiilor curente.

Tot in acest context este de remarcat si dezvoltarea foarte rapida a mass-mediei, comparativ cu deceniul trecut. Este demn de subliniat faptul ca in ultimii sapte ani au fost infiintate trei posturi de televiziune particulare de mare audienta, iar fiecare oras important al tarii detine unul sau doua studiouri teritoriale de televiziune. Radioul a cunoscut deasemenea un progres rapid, existand din ce in ce mai multe posturi de radio locale in orasele mari ale Romaniei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul informatic de coordonare a distributiei presei prin abonamente

Cuprins


Introducere - Rolul si locul presei in cadrulsistemului socio-economic din Romania...........3

Capitolul I Studiul si analiza sistemului existent .........8

Capitolul II Proiectarea sistemului informatic pentru gestiunea activittii de distributie a presei prin abonamente...........30

Capitolul III Elaborarea programelor.........80

Capitolul IV Aspecte metodologice privind eficienta sistemului informatic............108

Concluzii............117

Bibliografie.........120

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul informatic de coordonare a distributiei presei prin abonamente". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.