Sistemul informatic si sistemul informational

Trimisa la data: 2010-09-11
Materia: Informatica
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_G
Lucrare de licenta despre Sistemul informatic si sistemul informational
Aceasta faza se incheie cu un raport al analizei de sistem care se inainteaza conducerii.Achizitia sistemelor continua faza de analiza. In cele mai multe cazuri cerintele se indeplinesc prin achizitia softului de la un furnizor. Aceasta varianta este mai putin costisitoare decat elaborarea softului de catre unitatea in cauza, si presupune o economie de timp. Tot in aceasta faza se impune evaluarea necesarului de echipamente si de servicii.

Proiectarea conceptuala se impune cand unitatea nu poate procura soft-ul adecvat si trebuie elaborat cu forte proprii. Este etapa in care unitatea va stabili clar ceea ce doreste sa aiba. Proiectarea fizica are rolul de a arata cum se va face implementarea rezultatului proiectarii conceptuale. Este etapa in care se realizeaza o descriere mult mai detaliata capabila a fi transpusa in activitatile de codificare si testare a programelor. Se face proiectarea documentelor de intrare si de iesire , se scriu programele pentru calculator, se creaza fisierele, se prezinta procedurile de lucru si se incorporeaza proceduri de control.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul informatic si sistemul informational

Cuprins

Introducere..........................................................3

Capitolul I. Notiuni generale..........................................................4


Capitolul II. Elementele componente ale sistemelor informationale contabile..........................................................13

Capitolul III. Arhitectura sistemelor informationale contabile..........................................................20

Capitolul IV. Sisteme de operare..........................................................48

Capitolul V. Baze de date..........................................................80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul informatic si sistemul informational". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.