Sistemul informational de marketing

Trimisa la data: 2009-02-27
Materia: Marketing
Pagini: 132
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_C
Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketing
Spre deosebire de strategie, care realizeaza armonizarea mediului intern al organizatiei cu mediul inconjurator in directia atingerii obiectivelor stabilite, marketingul satisface, pe langa functia de maximizare a profitului, si adaptarea rapida a firmei la mediul exterior. Astfel se realizeaza o anumita pozitionare a produsului sau a afacerii in general, pozitionare care se doreste a fi optima in conditiile existentei unui mediu puternic competitional.Conform conceptului de marketing, relatiile cumparator,consumator si cumparator,client sunt analizate in scopul satisfacerii intr-o masura cat mai mare a cerintelor " clientului ", prin valorificarea oportunitatilor si evitarea, chiar eliminarea riscurilor interne si externe ale firmei.

Acest lucru este posibil printr-o serie intreaga de decizii manageriale care privesc in mare masura mixul de marketing ca fiind o solutie globala.Orice activitate, inclusiv cercetarea de marketing, trebuie sa tina cont de criteriul rentabilitatii: la un cost rezonabil sa fie asigurat un maxim de informatii, intr-un timp cat mai scurt, informatiile sa fie cat mai exacte, relevante si suficiente pentru luarea unor decizii corecte.Procesul cercetarii de marketing Philip Kotler defineste cercetarea de marketing,in cartea sa "Managementul Marketingului" - ca fiind o "activitate care presupune proiectarea, culegerea, analiza si raportarea sistematica a datelor si a concluziilor referitoare la o situatie cu care firma se confrunta pe piata".

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketing

Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketingCuprins
Cuprins

Intoducere.......................3

Capitolul I. Sistemul informational de marketing..............5

Capitolul II. Cercetari de marketing....................20

Capitolul III. Noile dimensiuni ala marketingului in era informationala............................41

Capitolul IV. Concluzii si propuneri......................81

Capitolul V. Ssistemul informational in cadrul SC. CWS Hygene Services...........................86

Bibliografie............................131
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul informational de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.