Sistemul informational de marketing

Trimisa la data: 2009-02-27 Materia: Marketing Pagini: 132 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Marcel_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketing
Spre deosebire de strategie, care realizeaza armonizarea mediului intern al organizatiei cu mediul inconjurator in directia atingerii obiectivelor stabilite, marketingul satisface, pe langa functia de maximizare a profitului, si adaptarea rapida a firmei la mediul exterior. Astfel se realizeaza o anumita pozitionare a produsului sau a afacerii in general, pozitionare care se doreste a fi optima in conditiile existentei unui mediu puternic competitional.Conform conceptului de marketing, relatiile cumparator,consumator si cumparator,client sunt analizate in scopul satisfacerii intr-o masura cat mai mare a cerintelor " clientului ", prin valorificarea oportunitatilor si evitarea, chiar eliminarea riscurilor interne si externe ale firmei.

Acest lucru este posibil printr-o serie intreaga de decizii manageriale care privesc in mare masura mixul de marketing ca fiind o solutie globala.Orice activitate, inclusiv cercetarea de marketing, trebuie sa tina cont de criteriul rentabilitatii: la un cost rezonabil sa fie asigurat un maxim de informatii, intr-un timp cat mai scurt, informatiile sa fie cat mai exacte, relevante si suficiente pentru luarea unor decizii corecte.Procesul cercetarii de marketing Philip Kotler defineste cercetarea de marketing,in cartea sa "Managementul Marketingului" - ca fiind o "activitate care presupune proiectarea, culegerea, analiza si raportarea sistematica a datelor si a concluziilor referitoare la o situatie cu care firma se confrunta pe piata".
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketing

Lucrare de licenta despre Sistemul informational de marketingCuprins
Cuprins

Intoducere.......................3

Capitolul I. Sistemul informational de marketing..............5

Capitolul II. Cercetari de marketing....................20

Capitolul III. Noile dimensiuni ala marketingului in era informationala............................41

Capitolul IV. Concluzii si propuneri......................81

Capitolul V. Ssistemul informational in cadrul SC. CWS Hygene Services...........................86

Bibliografie............................131
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul informational de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.