Sistemul informational si particularitatile lui

Trimisa la data: 2010-04-29
Materia: Economie
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ch
Lucrare de licenta despre Sistemul informational si particularitatile lui
Obiectivele fiecarei functii a unitatii, atributiile compartimentelor, sarcinile si responsabilitatilor diferitelor functii, gradul de extindere a autoritatii si relatiile dintre lucratorii de pe diverse nivele ierarhice se regasesc in regulamentul de organizare si functionare, structurat in mai multe capitole:dispozitii generale, referitoare la actul de infintare a unitatii, denumirea, sediul, statutul juridic, obiectul de activitate, elemente privind regimul de proprietate;

Structura organizatorica: compartimente de munca, unitati subordonate (sucursale, filiale, agentii, reprezentante, fabrici, exploatari, oficii, etc.), organigrama unitatii;atributiile pe ansamblul unitatii si pe fiecare compartiment de munca in parte, diagrama de relatii prin care se pot reprezenta legaturile de colaborare intre diferite compartimente si subunitati in procesul de efectuare a atributiilor, fisele posturilor grupate pe compartimente;conducerea unitatii: atributiile, compartimentele si obligatiile conducatorilor unitatii; delegarile de autoritate pentru adjunctii lor;

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul informational si particularitatile lui

Cuprins


Capitolul I. Rolul societatii comerciale severnav SA in economia romaneasca.....3
I.1 Prezentarea generala a SC Severnav SA............3
I.2 Scurt istoric al santierului naval Severnav........6
I.3 Structura organizatorica la societatea comerciala Severnav SA.....11
I.4 Sistemul informational si particularitatile acestuia la SC Severnav SA ..........25
I.5 Evolutia principalilor indicatori economico-financiari........29

Capitolul II. Organizarea contabilitatii imobilizarilor corporale........36
II.1 Notiuni generale privind imobilizarile corporale.........36
II.2 Evaluarea imobilizarilor..........40
II.3 Amortizarea imobilizarilor........46

Capitolul III. Evidenta contabila a imobilizarilor corporale.......67
III.1 Organizarea evidentei contabile sintetice.........67
III.2 Organizarea evidentei contabile analitice.........76

Capitolul IV. Noi reglementari in domeniul contabilitatii imobilizarilor corporale........95
IV.1 Contabilitatea operatiilor privind leasingul operational.......95
IV.2 Contabilitatea operatiilor privind leasingul financiar.........101

Concluzii............107

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul informational si particularitatile lui". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.