Sistemul organizatoric procesual in contextul distributiei gazelor

Trimisa la data: 2010-09-18
Materia: Management
Pagini: 147
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_G
Lucrare de licenta despre Sistemul organizatoric procesual in contextul distributiei gazelor
Problemele legate de timpul de munca sunt reglementate, in principal, de C.m. (art. 112 - 123). Timpul normal de lucru este perioada dintr-o zi, o saptamana sau o luna, in care salariatul are indatorirea sa presteze munca la care s-a obligat prin incheierea contractului individual de munca. Reglementarile legale privind timpul de munca si timpul de odihna, tinand seama de finalitatea lor, au caracter imperativ. Intre timpul de munca si timpul de odihna exista o relatie evidenta de interdependenta; reglementarea legala a timpului de munca reprezinta si o garantie a realizarii dreptului la odihna.

Durata normala, zilnica, saptamanala si lunara a timpului de lucru este reglementata prin Constitutie, C.m., D-L 95/1990; reglementarea, fara echivoc, si pentru sectorul privat, a duratei timpului de lucru de 170 ore lunar s-a realizat prin L. 83/1995. Contractul colectiv de munca asigura negocierea problemelor timpului de munca, pornind de la imperativele legale, in favoarea salariatilor. In toate categoriile de unitati, elementele concrete ale organizarii timpului de lucru sunt cuprinse in regulamentele de ordine interioara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sistemul organizatoric procesual in contextul distributiei gazelor

Cuprins

Capitolul I. Notiuni introductive.................................4

Capitolul II. Contractul individual de munca si contratul colectiv de munca..................................7

Capitolul III. Delegarea.................................25

Capitolul IV. Detasarea.................................26

Capitolul V. Prezentarea generala a intreprinderii.................................30

Capitolul VI. Caracterizarea economico - financiara a activitatii intreprinderii.................................34

Capitolul VII. Structura organizatorica a intreprinderii.................................36

Capitolul VIII. Documente de formalizare a structurii organizatorice.................................39

Capitolul IX. Prezentarea obiectivului de activitate al societatii si a modului cum este organizata activitatea financiar - contabila.................................59

Capitolul X. Reglementarile juridice care guverneaza activitatea in domeniul respective.................................62

Capitolul XI. Contributia furnizorului la acces gaz.................................65

Capitolul XII. Harta procesului.................................74

Bibliografie.........................................145

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sistemul organizatoric procesual in contextul distributiei gazelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.