Situatia financiara la o intreprindere

Trimisa la data: 2010-11-02
Materia: Contabilitate
Pagini: 126
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihaela_G
Lucrare de licenta despre Situatia financiara la o intreprindere
Orice evaluare de activ, firma, societate, etc. are ca punct de plecare bilantul contabil, in acesta reflectandu-se volumul fondurilor proprii, a patrimoniului, a averii acumulate de firma de la infiintare si rezultatele financiare obtinute in perioada pentru care s-a incheiat, tipul de piata pe care functioneaza, strategiile aplicate de firma, etc.
Chiar daca porneste de la bilantul contabil, evaluatorul se desprinde, la un moment dat de acesta, si elaboreaza bilantul economic -un bilant teoretic. Pe baza diagnosticului obtinut, evaluatorul construieste ansamble financiare abstracte, scenarii de dezvoltare, de rentabilitate, proces cunoscut sub numele de inginerie financiara.

Evaluatorul trebuie sa separe realitatea contabila de realitatea insasi, deoarece bilantul, statisticile, evidenta contabila, sau orice alt suport birocratic reflecta o serie de calcule ( cifre ) care desi par in acord cu faptele, uneori nu arata starea reala a patrimoniului. Pentru a , exemplifica putem lua in considerare cazul unei fabrici al carei bilant arata stocuri la valori aparent normale, dar in urma diagnosticului se evidentiaza faptul ca aceste stocuri sunt formate in proportie de 60 % din marfuri greu vandabile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Situatia financiara la o intreprindere

Cuprins

Capitolul I. Diagnosticul intreprinderii.....................................................6

Capitolul II. Diagnosticul financiar-economic al intreprinderii...............................................21

Capitolul III. Evaluarea intreprinderii...................................................57

Capitolul IV. Diagnosticul intreprinderii - studiu de caz.........................................78

Concluzii si propuneri........................................................117

Bibliografie.........................................123Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Situatia financiara la o intreprindere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.