Situatia patrimoniului unei societati comerciale concretizata in bilantul contabil

Trimisa la data: 2010-09-10
Materia: Contabilitate
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_Su
Lucrare de licenta despre Situatia patrimoniului unei societati comerciale concretizata in bilantul contabil
Prin gruparea elementelor multimilor de activ si pasiv se construiesc indicatorii bilantieri privind situatia patrimoniului, ierarhizati pe categorii de active si pasive.Criteriile folosite pentru crearea acestor structuri de indicatori sunt cel al omogenitatii activelor si pasivelor,respectiv,interesele informationale privitoare la situtia patrimoniului.

Ordinea de dispunere a pozitiilor in activul bilantului este,de regula, cea inversa lichiditatii activelor de la cele mai putin lichide,cum sunt imobilizarile necorporale,catre disponibilitatile banesti,care imbraca deja forma de bani.Cat priveste ordinea de succesiune a pozitiilor de pasiv, ea este inversa exigibilitatii surselor de finantare, incepand cu elementele capitalului propriu,continuand cu datoriile pe termen lung si cu cele pe termen scurt.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Situatia patrimoniului unei societati comerciale concretizata in bilantul contabil

Cuprins

Capitolul I. Bilantul contabil model privind situatia patrimoniului.....3

Capitolul II. Particularitati ale SC Faur SA - Influenta acestora asupra modului de organizare a contabilitatii.........35

Capitolul III. Intocmirea si redactarea bilantului contabil........52

Capitolul IV. Analiza pe baza de bilant...........69

Capitolul V. Valorificarea datelor din lucrarile de sinteza in procesul de conducere al unitatii economice.........83

Bibliografie...........88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Situatia patrimoniului unei societati comerciale concretizata in bilantul contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.