Sondajul de opinie privind masurarea gradului de satisfactie a clientilor cu privire la calitatea servicilor de furnizare a energiei termice pentru apa calda de consum si incalzire

Trimisa la data: 2010-03-16
Materia: Marketing
Pagini: 30
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: miruna1981
Lucrare de licenta despre Sondajul de opinie privind masurarea gradului de satisfactie a clientilor cu privire la calitatea servicilor de furnizare a energiei termice pentru apa calda de consum si incalzire

Obiectul activitatii il constituie producerea, transportul, distributia si furnizareade energie termica (apa calda de consum si incalzire) catre clientii casnici si societati comerciale din Municipiul Bucuresti si Buftea.

Regia are o experienta in domeniu de peste 40 de ani, este o companie locala, fiind singura organizatie in ceea ce priveste transportul centralizat la distanta al energiei termice, asigurand incalzirea si apa calda de consum la 573.228 de apartamente cu peste 1.327.884 de locuitori; 3.762 agenti economici; 285 institutii publice; 100 ha. de sere legumicole si horticole. Fata de celelalte companii similare pe piata interna este de 10 ori mai mare decat urmatoarea clasata in ceea ce priveste marimea patrimoniului si numarul de clienti. RADET Bucureşti face parte din elita companiilor de încălzire centralizată, atât în ceea ce priveşte patrimoniul cât şi în ceea ce priveşte cantitatea de energie termică furnizată clienţilor.

Cifra de afaceri a regiei, aferenta anului 2008, a fost de 919.473.931 lei ("RON), iar numarul de salariati 5 089. Obligatiile si drepturile pe care le are RADET Bucuresti sunt stabilite prin licentele de producere, transport, distributie, furnizare, emise de ANRE si monitorizate de ANRSC.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sondajul de opinie privind masurarea gradului de satisfactie a clientilor cu privire la calitatea servicilor de furnizare a energiei termice pentru apa calda de consum si incalzire

Lucrare de licenta despre Sondajul de opinie privind masurarea gradului de satisfactie a clientilor cu privire la calitatea servicilor de furnizare a energiei termice pentru apa calda de consum si incalzire
Scurt istoric................3

Identificarea problemei decizionale..............5
Stabilirea coordonatelor spatiale, temporale si modale ale cercetarii....5
Scopul cercetarii......................6
Stabilirea obiectivelor, ipotezelor si variabilelor cercetarii..........6
Definirea colectivitatii cercetate, a unitatii de cercetare si a unitatii de sondaj.......8
Stabilirea metodei de recoltare a informatiilor............8
Stabilirea marimii esantionului ...........................8
Alegerea metodei de esantionare............................9
Elaborarea chestionarului..................................9
Realizarea anchetei........................................13
Analiza rezultatelor.......................................14
Statistica fiecarei intrebari..............................14
Testarea ipotezelor cercetarii.............................28
Concluzii si Propuneri.....................................31

Bibilografie.............33

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sondajul de opinie privind masurarea gradului de satisfactie a clientilor cu privire la calitatea servicilor de furnizare a energiei termice pentru apa calda de consum si incalzire". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.