Sortarea gunoiului menajer in viziunea populatiei

Trimisa la data: 2009-08-22
Materia: Economie
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paul_Ma
Lucrare de licenta despre Sortarea gunoiului menajer in viziunea populatiei
Esantionarea in trepte presupune parcurgerea unor etape succesive numite trepte. O prima treapta pentru prezentul studiu o constituie selectarea cartierelor din orasul Brasov alese pentru a face parte din esantion. Acest lucru il voi realiza calculand 15% din numarul total de cartiere din orasul Brasov, care este de 12. Rezultatul obtinut este 1.8, ceea ce aproximativ inseamna alegerea a doua cartiere. Prin esantionarea aleatoare simpla, am ales cartierele Astra si Racadau. Urmatoarea treapta cuprinde 15% din numarul total de strazi din cele doua cartiere alese, Astra si Bartolomeu. In cartierul Astra exista 53 de strazi iar in cartierul Racadau, 75 strazi.

Calculand procentul de 15% din numarul total de strazi din fiecare cartier in parte, am ajuns la urmatoarele rezultate : studiul meu trebuie sa cuprinda aproximativ 8 strazi din cartierul Astra si aproximativ 11 strazi din cartierul Racadau. Din motive de timp, financiare si pentru ca aceasta cercetare reprezinta un proiect realizat in cadrul Universitatii Transilvania, din numarul rezultat de 8 strazi, respectiv 11, din fiecare cartier pe care ar trebui sa le cercetez, voi alege prin esantionare aleatoare simpla o strada din fiecare cartier. In urma eantionarii aleatoare simple am ales din cartierul Astra strada Muncitorilor, iar din cartierul Bartolomeu, strada De Mijloc. In continuare, de pe fiecare strada aleasa, din numarul total de imobile, am ales aleator unul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sortarea gunoiului menajer in viziunea populatiei

Lucrare de licenta despre Sortarea gunoiului menajer in viziunea populatiei
Cuprins

Introducere.........................................4

Capitolul I. Ipotezele si obiectivele cercetarii.......................4
1.1 Ipotezele cercetarii.......................................5
1.2 Ipotezele statistice..............................................5
1.3 Obiectivele cercetarii............................................6

Capitolul II. Consideratii privind aspectele calitative ale investigatiei..........................................7
2.1 Tipuri de investigatii calitative, posibile pentru tema de cercetare aleasa...........................................7
2.2 Exemplificare concreta a unei metode de analiza calitativa avand in vedere tema aleasa.............................................9

Capitolul III. Proiectarea cercetarii...............................10
3.1 Tipul cercetarii si metoda de obtinere a datelor primare.................................10
3.2 Consideratii privind elaborarea chestionarului...................11

Capitolul IV. Analiza si interpretarea datelor........................21

Concluzii.........................................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sortarea gunoiului menajer in viziunea populatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.