Specificitatea actiunilor procedurale in cadrul analizei criminalistice pe etape

Trimisa la data: 2010-10-26
Materia: Drept
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alina_S
Lucrare de licenta despre Specificitatea actiunilor procedurale in cadrul analizei criminalistice pe etape
Cercetarea la fata locului este una din activitatile procedurale si de tactica criminalistica ale organului de urmarire penala, ce se realizeaza de obicei la inceputul urmarii in scopul cunoasterii nemijlocite a locului faptei, al descoperirii, fixarii si ridicarii urmelor create cu ocazia savirsirii infractiunilor, precum si pentru ascultarea martorilor oculari, a victimelor sau chiar a faptuitorilor.

Examinarea locului faptei este una dintre cel mai initiale actiuni de ancheta, cu care deseori incepe cercetarea infractiunilor.Astfel, potrivit art. 157 al C.P.P., organul de ancheta penala efectueaza la fata locului cercetarea locului faptei si a imprejurimilor acestuia, a incaperilor, obiectelor si documentelor in vederea descoperirii urmelor infractiunii, determinarii situatiei de ansamblu, a modului si imprejurarilor in care s-a comis fapta penala.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Specificitatea actiunilor procedurale in cadrul analizei criminalistice pe etape

Lucrare de licenta despre Specificitatea actiunilor procedurale in cadrul analizei criminalistice pe etape
Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I. Consideratii generale asupra cercetarii cauzelor de omor...............5
1. Caracteristrica criminalistica a omorurilor.............5
2. Versiunile de ancheta si planificarea cercetarii cauzelor legate de omor.............15
3. Etapele cercetarii infractiunilor de omor............24

Capitolul II. Actiunile procedurale efectuate la etapa initiala de cercetare a cauzelor de omor............34
1. Cercetarea la fata locului si expertiza cadavrului.........34
2. Stabilirea si ascultarea martorilor.......65
3. Procedura de cautare si interogare a banuitului si invinuitului...............73
4. Perchezitia la etapa initiala de cercetare a cauzelor de omor............81
5. Dispunerea altor feluri de expertize...........88

Bibliografie................94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Specificitatea actiunilor procedurale in cadrul analizei criminalistice pe etape". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.